RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbrudd på Maliks


(Foto: Svein Gustav Wilhelmsen)
(Foto: Svein Gustav Wilhelmsen)
Maliks på Senter Syd Mortensrud ble utsatt for innbrudd natt til i dag, tirsdag.

MORTENSRUD: Politiet søkte med hunder etter en eller flere gjerningspersoner, men ingen ble pågrepet. Politiet sikret seg blodspor fra det knuste vinduet.

Mange innbrudd

Maliks er ikke det eneste stedet som har hatt innbrudd de siste dagene. En eier av en bolig i Skullerudbakken kom hjem til endevendt rekkehus fredag. Innbruddet ble oppdaget like etter klokken 19. I Ryenbergveien på Brannfjell oppdaget en nabo at uvedkommende hadde vært inne i første etasje i boligen. Ruten i verandadøren var knust.

Inn av vinduer

Bjørnholthallen i Slimeveien hadde også uvedkommende på besøk i helga. Foreløpig er det usikkert hva som har blitt stjålet. En leilighet i Ekebergveien hadde også besøk av ubedne gjester, noe en nabo oppdaget og fikk varslet om. I Nebbejordet på Holmlia ble det oppdaget grovt tyveri fra en bolig mandag kveld. Tyvene har trolig kommet seg inn via vinduet på balkongen og de har rotet veldig. I Gamle Bygdevei på Mortensrud var det også et innbrudd i tidsrommet 18.30-23 mandag kveld. Et vindu i leiligheten var brutt opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere