RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddsraid på Grefsen/Kjelsås


RAID: I området Grefsen/Kjelsås har det skjedd hele fem innbrudd iløpet av de siste 10 dagene. FOTO: ILLUSTRASJON
RAID: I området Grefsen/Kjelsås har det skjedd hele fem innbrudd iløpet av de siste 10 dagene. FOTO: ILLUSTRASJON
I snitt registreres 13 - 15 innbrudd per måned i hele Majorstua politidistrikt - på Grefsen/Kjelsås har det skjedd hele fem boliginnbrudd de siste 10 dagene.

GREFSEN/KJELSÅS: Avisen fortalte i helgen om familien på Grefsen/Kjelsås, som ble utsatt for innbrudd forrige uke, mens de lå og sov. Ikke bare tok innbruddstyven – eller tyvene - med seg kontanter og mobiltelefon, men også desserten som sto i kjøleskapet (!) – les hele saken her.

Raid

Nå kan politioverbetjent Dagfinn Kaldal fortelle om flere boliginnbrudd innenfor et lite område på Grefsen/Kjelsås, i løpet av få dager, blant annet i Lachmannsvei.

– Vi har hatt fem innbrudd i området Grefsen/Kjelsås, to forrige helg, ett midt i forrige uke, og to denne helgen. Dette er mobile vinningskriminelle som står bak. Politiet har konkrete spor i saken og håper på oppklaring i løpet av kort tid, forteller Kaldal, og legger til at når det gjelder innbrudd generelt så er det en nedgang i 2012, sammenlignet med i 2011.

13 - 15 i snitt

Han forteller også at politistasjonen i snitt per måned registrerer rundt 13 - 15 innbrudd for hele Majorstua Politistasjonsdistrikt, som blant annet dekker nordre aker, vestre aker, og ullern bydel, og deler av sentrum/majorstuaområdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere