RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddstyv tatt på fersken


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En mann tok tyven på fersken i sitt eget hus på Oppsal. Les dette og mer fra politiloggen her.

Stakk av

OPPSAL: Mandag formiddag  oppdaget en boligeier i Hellerudveien på Oppsal at det var noen i huset, og kom over en mann som rotet i en veske. Tyven klarte å komme seg unna, og han løp mot Tveita.

Politiet fikk en beskrivelse på en mann med utenlandsk  utseende, stripete  genser og ellers gråkledd. Det ble lett både i bebyggelsen og i skogen, men dette ble resultatløst.

Brann i søppelkasse

HOLMLIA: Natt til tirsdag  ble det meldt om brann ved Narvesen på Holmlia senter. Det viste seg at denne var begrenset til en søppelkasse. Varmen ble raskt slukket og det ble ingen skader.

LES OGSÅ: Stakk av med sikringsskap

Mistet hjulet

BRYN: Tirsdag kveld oppdaget en sjåfør vestover i Brynstunellen at bilen begynte å slenge. Plutselig mistet den det ene hjulet. Føreren fikk kontrollert bremset ned, men bilen ble stående trafikkfarlig til. Etter hvert ble den fraktet til Statoil-stasjonen i Nils Hansens vei.

Stjal fra postkasser

HELLERUD: Natt til onsdag  ble politiet kontakt og fortalt at en mann gikk i Trolldalsveien og forsynte seg fra postkasser. En patrulje kom til stedet, men da var mannen borte. Meldingen kom klokken 01.15.

LES OGSÅ: Dørvakt knivstukket på Aker Brygge

Stakk fra stjålet bil

HOLMLIA: Mellom klokken 02.30 og 03 natt til onsdag kom en politipatrulje over en bil ved Toppåsen skole på Holmlia. 6-8 personer befant seg i og ved bilen. De forsvant raskt da de forsto at de ble iakttatt. Bilen viste seg både å være stjålet og påsatt  falske skilter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere