RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddstyvene herjer videre


Sissel Thorson Falch hadde innbrudd i helgen.
Sissel Thorson Falch hadde innbrudd i helgen.
Innbruddsbølgen i distriktet fortsetter. Politiet forteller om syv nye innbrudd i Manglerud politidistrikt i løpet av helgen.

VÅRT DISTRIKT: I Holtveien på gikk innbruddsalarmen kl 17.17. Politiet fulgte spor til trikkeskinnene, men sporene stoppet ved gangveien ved Sørli stasjon.

Ut i fra fortavtrykkene kunne vi se at det var snakk om to gjerningsmenn, sier politiførstebetjent Lars Medalen ved Manglerud politistasjon.

Gamle smykker

Boligen tilhører Sissel Thorson Falch.

I 32 år har vi bodd i Holtveien, og aldri vært utsatt for noe tilsvarende. De har brukt en juletrefot, som lå utenfor, til å knuse ruten. De har kommet seg opp i 2. etasje, hvor de blant annet har stjålet mange gamle smykker og datautstyr, forteller hun.

Ekteparet Falch var ikke hjemme da innbruddet skjedde.

En fryktelig opplevelse, men jeg må få berømme både politiet og Sikkerhetsgruppen Nordstrand for arbeidet de har gjort, sier hun.

Sen trening?

I Libakkfaret på Brannfjell hadde uvedkommende også tatt seg inn i en bolig, men det er uvisst hva som var blitt borte. Innbruddet ble meldt til politiet søndag kveld.

Natt til søndag fikk politiet melding fra et vekterselskap om innbruddsalarm fra Senter syd på Mortensrud.

Meldingen kom kl 04.27 fra området ved fjellhallen. Døra var åpen, det var flere spor i snøen, men døra hadde ikke tegn til innbrudd. Døra inn til treningssenteret var derimot ødelagt, men ingen har kommet seg lenger inn, forteller Medalen.

I samme bygg

Han forteller også om et innbrudd i Munkerudåsen 38 på Nordstrand, som ble oppdaget lørdag 26. januar ved 19-tiden.

- Tyvene hadde vært i hele huset og stjålet klær, kameraer og brennevin. Naboer i samme bygg har også hatt innbrudd.

Alene hjemme

En person tok seg også inn i en bolig i Stamhusveien på Ekeberg natt til lørdag. En jente på 18 år var alene hjemme og ringte etter hjelp fra politiet, fordi det var en fremmed mannsperson i huset.

Han hadde også kommet inn på rommet hennes, hvor jenta lå og sov. Hun var fortsatt på rommet sitt da vi kom til stedet og var naturlig nok redd. Det er foreløpig uvisst om noe er borte. Sporene førte til en parkeringsplass i nærheten, så tyven har muligens forsvunnet i bil.

Ute en time

Fredag 25. januar kom en beboer i begynnelsen av Sandstuveien hjem og oppdaget at døren var brutt opp. Beboeren turte ikke gå inn, i tilfelle innbruddstyven fortsatt var på stedet, så vedkommende søkte tilflukt hos en nabo.

Innbruddet ble oppdaget like før kl 19, og beboeren hadde bare vært ute en time. Inne i bopelen var det mye rot, men foreløpig usikkert hva som var blitt borte.

Uvedkommende brøt seg også inn i en bolig i Seterveien fredag kveld ved 18.30- tiden. Beboeren var bortreist, så en vekter sikret det knuste vinduet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere