RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stort sett var det kun duellene som var av spennende karakter i søndagens oppgjør. Her Tunet-kaptein Michael Aas mot kollega Sergio Garces (t.v.) - Aas vant forøvrig denne duellen.
Stort sett var det kun duellene som var av spennende karakter i søndagens oppgjør. Her Tunet-kaptein Michael Aas mot kollega Sergio Garces (t.v.) - Aas vant forøvrig denne duellen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Innebandy-parodi i Høyenhallen

Tunet IBK ble lovet champagne av eget forbund dersom de maktet å score 30 mål mot CUF Leganes.

HØYENHALL: Dette med klar adresse til det internasjonale forbundet med hilsen om et tegneserieaktig nivå på årets kvalifisering til Europacupen.

Kvalifiseringsparodi

Søndagens kalassifre på 19-7 over nevnte CUF Leganes føyer seg bare inn i rekken av følgende kamper i en regelrett kvalifiseringsparodi i Høyenhallen.

Sist onsdag vant Tunet 12-2 over italienske GLS L`Aquila, fredag ble nederlandske Amsterdam FB Agents knust 15-3 og lørdag fikk IFK Paris en real overhaling og tapte med latterlige 22-1.

Hva kan så Tunet hente positivt ut av et slikt kvalifiseringsspill bortsett fra det å score en haug av mål?

– Det var en helt ok kvalifiseringsrunde for oss, vi fikk score en masse mål og vant alle kampene våres med meget klar margin. Vi fikk videre jobbet mye med det offensive spillet med høyt press samt mange andre nyttige detaljer, sier hovedtrener Bjørn-Erik Thorp til Nordstrands Blad, og legger kjapt til om klubbens juniorer;

– I tillegg fikk våre meget gode 93-spillere vist seg frem på en skikkelig måte og dem er jeg veldig godt fornøyd med, de fikk kjent litt på det å være med på dette nivået, fortsetter Thorp.

Honnør til Leganes

Bjørn-Erik Thorp synes også det er på sin plass å gi spanjolene honnør for sin innsats under denne kvalifiseringen;

– Jeg er enig i at det hele blir en parodi på en innebandykamp, men
Leganes var det laget med mest innebandy i seg, de kommer hit med syv spillere og kjemper innbitt og skal selvfølgelig ha all ære av den innsatsen. Innebandyteknisk så var de det beste av de dårlige lagene vi har møtt i denne kvalifiseringen, om man kan si det slik, avslutter Thorp.

– Ingen forhåpninger

Blant de syv utespillerne på CF Leganes spiller svenske Petter Skiden som scoret ett mål og hadde tre assist mot Tunet, hva syntes så han om turneringen i Oslo?

– Vel, det har vært veldig tøft for oss å spille her med bare halve laget, vi hadde jo ingen forhåpninger om å kunne ta noen poeng, men vi reiste i stedet for å få bøter fra forbundet. Dessuten har vi hatt det ganske så kult her i Norge, selv om vi har vært så slitne at vi bare har slappet av på hotellet, forteller en utslitt Skiden til Nordstrands Blad.

Europacupen avholdes i Latvia førstkommende oktober. Der blir det garantert mer matching for Høyenhall-klubben som tidligere har prestert en 5. plass som best. Kun Greåker har klart samme plassering av de andre norske klubbene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere