RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eiendomsmeglerassistent Robert William Lundemo byr på mange lyse og luftige leiligheter med spennende planløsninger i Arelia.
Eiendomsmeglerassistent Robert William Lundemo byr på mange lyse og luftige leiligheter med spennende planløsninger i Arelia.

Innflyttingsklart i Arelia

I løpet av fire hektiske oktobernetter 2008, ble modulene til 30 nye leiligheter heist på plass i Arelia.

ØVRE FURUSET: Leilighetene ble bygget i blokker og på å utradisjonelt vis. Modulene er ferdiggjort i en stor hall, innendørs. Deretter fraktet med båt fra Litauen.

Innflyttingsklare

Nå er det meste på plass og sist søndag var det visning på de få leilighetene som ikke var solgt.

Det er mange som bor i området som har vært interessert. Og tilbakemeldingene er gode, ikke minst på de spennende planløsningene, forteller eiendomsmeglerassistent Robert William Lundemo hos Poppe & Co.

Ikke så veldig mange er innom denne formiddagen, men noen av dem som kom, var desto mer ivrige. Hadde vært på første visning og vurderte kjøp av to leiligheter i samme slengen.

Tun

Leilighetene er oppført i tre sammenhengende rekker rundt et indre tun. To rekker over 2 plan, og den tredje over 2 og 3 plan. Leilighetene i 1. etasje har en liten hage, og de andre har balkong.

Det følger med biloppstillingsplass i felles garasjekjeller samt 1 kjellerbod.

Jeg vil også påpeke at håndverkskvaliteten er svært god, sier Robert William Lundemo.

Den ene visningsleiligheten er en 3-roms i 1. etasje. Stue med utgang til hage og stort kjøkken med spiseplass. Alle leilighetene har fri tilgang til stor felles takterrasse.

Beliggenheten i Kajakroken burde være attraktiv. Med marka som nærmeste nabo, og med gangavstand til barne- og ungdomsskole.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere