RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innsamling til kunstisbanen


Christen Møller, Thomas Langaard og Bo Callander selger støtteandeler og har en million kroner som mål. Det må til for at golfballene skal bli til bandyballer i vinterhalvåret.
Christen Møller, Thomas Langaard og Bo Callander selger støtteandeler og har en million kroner som mål. Det må til for at golfballene skal bli til bandyballer i vinterhalvåret. Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN
Røa idrettslag trenger én million kroner til kunstisbanen. Nå starter kronerullingen.BOGSTAD: I den nærmeste tiden vil det komme en gutt eller jente på døren som vil spørre om du kan tenke deg å kjøpe støtteandel til kunstisbanen på Bogstad.

– Ta godt imot barn, ungdom og foreldre. Disse gjør en innsats for sin egen og vår alles fremtid. De vil selge støtteandeler à 500 kroner, som skal gå til å realisere kunstisbanen på Bogstad, sier Thomas Langaard, som sammen med Christen Møller organiserer innsamlingsaksjonen.

Eksklusive andeler

– Dette er en del av dugnaden for å få fullfinansiert banen. Det er naturligvis lov til å kjøpe flere andeler. Det er også en intern konkurranse blant barna om hvem som klarer å selge flest andeler. Noen vil nok gå så langt som å tilby seg å klippe plenen om du kjøper flere andeler. For dem som vil ta i litt har vi noen eksklusive andeler på 2500 og 5000 kroner. Disse får henholdsvis et sølvkort og gullkort. Alle får kort, uansett hvor stor andel man kjøper, som viser at man er en del av kunstisbanen, forsikrer Møller.

Hver lørdag i mai og juni vil Røa idrettslag ha stand på fire ulike steder på Røa.

– Vi står klare for å informere om prosjektet og skrive kontrakt med dem som vil forplikte seg til støtteandel. Man kan også være anonym giver. Kortet får du rett i hånden. Det kan du bære med deg med stolthet resten av livet, sier Langaard.

Ikke noe luftslott

Prosjektleder Bo Callander mener det er rett tidspunkt å komme i gang med innsamlingsaksjonen.

– Nå vet folk at saken er avgjort og at kunstisbanen blir noe av. Det er ikke noe luftslott vi selger, sier Callander.

To tredeler av prosjektet finansieres med tippemidler og kommunale midler. Den siste tredelen må Røa idrettslag står for selv.

– Hittil har vi fått inn i underkant av fire millioner kroner. I tillegg kommer vår arbeidsinnsats med prosjektet, hvor cirka 4000 dugnadstimer vil gå med på å anlegge banen. Hittil har vi lagt inn nærmere 5000 timer i arbeidet allerede, sier Callander.

Drømmer om sponsor

– Nå som vi vet at kunstisbanen kommer er det også lettere å jobbe mot sponsorer. Den store drømmen er å få en stor sponsor som kan gi navn til banen, sier Langaard.

– Du må få med at den som gjør seg fortjent til gullkortet får gratis inngang i publikumstiden resten av livet og kortet kan arves. Hvis det er noen rike tanter eller onkler som har behov for å gi noe ekstra utover støtteandeler, så er det bare å ringe meg. Vi tar imot med glede om det er under fullt navn eller anonymt, sier Callander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere