Gå til sidens hovedinnhold

Insisterer på at det blir fest likevel!

Til tross for at mange allerede har hoppet i nye Holmenkollen, minner Oslo kommune om at det stadig blir fest i bakken onsdag kveld, med Anette Sagen som den aller første hopperen.

HOLMENKOLLEN: Det har skapt store overskrifter i riksmediene at det faktisk var Bjørn Einar Romøren (Kollenhopp) som hoppet først i nye Holmenkollen, og det skjedde tirsdag kveld klokken 20. Noen journalister og fotografer fikk også med seg dette. (Ullern Avis Akersposten ante også at noe være i gjære og var på plass på ettermiddagen tirsdag, men vi ga oss dessverre for tidlig...)

Mange har reagert sterkt på at noen har fått hoppe før Anette Sagen skal innvie bakken onsdag kveld, og fra Oslo kommune er det onsdag kommet en pressemelding signert både ordfører Fabian Stang og byrådsleder Stian Berger Røsland. De skriver:

– Anette Sagen innvier Holmenkollen

"Oslo kommune viser til det store fokuset på testhoppingen i Holmenkollen i går kveld. Kommunen var orientert om at det skulle utføres enkelte testhopp i forkant av det offisielle rennet av sikkerhetsmessige og arrangementstekniske årsaker. Det var vår forståelse at dette skulle utføres av mindre profilerte hoppere. Vi er derfor overrasket og skuffet over at dette ikke ble respektert.

Kommunen vil likevel understreke at det er Anette Sagen som vil foreta det første hoppet i det første rennet og at hun etter kveldens arrangement alltid vil bli stående som den som innviet den nye Holmenkollbakken.

Vi håper mange vil møte opp i Kollen i kveld kl. 19.00 for å bidra i Kollen-brølet for Anette Sagen og åpningshoppet i Holmenkollen."

For å komme seg dit

Det blir altså fest onsdag kveld klokken 19 uansett, og kommunen minner om følgende:

"På grunn av stor interesse for kveldens arrangement ber vi publikum om å benytte t-banen til Besserud stasjon, og så gå opp de siste to svingene. Bilen bør stå hjemme, men de som må bruke bil må parkere på Bogstad Camping. Derfra blir det satt opp shuttlebusser til/fra Holmenkollen."Så det er altså bare å lade opp til fest i kveld!

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?