Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Internasjonal heder til Nordstrand Rotary

John Atle Ruud (t.h.) formann i medlemskomiteen, og Ottar Julsrud, formann i programkomiteen i Nordstrand Rotary Klubb viser frem diplomet klubben nylig ble utmerket med fra verdenspresidenten John Kenny.
John Atle Ruud (t.h.) formann i medlemskomiteen, og Ottar Julsrud, formann i programkomiteen i Nordstrand Rotary Klubb viser frem diplomet klubben nylig ble utmerket med fra verdenspresidenten John Kenny. Foto: Foto: Aina Moberg
Nordstrand Rotary Klubb har nylig fått en internasjonal anerkjennelse.

NORDSTRAND: «In grateful appreciation for constributions made in membership development by achieving the highest growth rate in District 2310 during 2009-10», står det på diplomet en stolt formann i medlemskomitéen, John Atle Ruud, viser frem.

– John Kenny, presidenten i Rotary International synes nok vi har gjort en fenomenal jobb, både med antall medlemmer, og med det Nordstrand Rotary Klubb står for, forteller Ruud.

– Frivillige organisasjoner sliter med å få medlemmer. Vi går motsatt vei. Klubben har et program og en måte å håndtere foreningslivet på som gjør at vi fremdeles er oppegående etter 50 år (stiftet 9/6- 1960), legger han til.

– Vi er ydmyke over at den jobben vi gjør får gjenklang, supplerer Ottar Julsrud, programkomitéens formann.

Speiler yrkeslivet

Nordstrand Rotary Klubb har 60 medlemmer, i Norge finnes det 12.500 rotarianere, på verdensbasis 1.2 millioner. Rotary er verdens 3. største humanitære organisasjon. Klubbens formål er å gagne andre. Mangfold står i sentrum.

– På Nordstrand har vi et eget fokus på mangfold og ønsker oss også medlemmer med annen kulturell bakgrunn. Nordstrand er jo en av Norges mest særegne «småbyer» på godt og vondt. Det er her vi kommer inn som en fellesnevner. Vi ønsker å speile yrkeslivet på Nordstrand, og har for eksempel både bokbinder, lege, prest og journalist blant på medlemslisten, sier Ruud.

Må inviteres med

Medlemmene møtes hver mandag til gode samtaler og spennende foredragsholdere. Spennvidden er stor.

– Vår tverrfaglighet er vårt største fortrinn. Vi får innsyn i hverandres fag og yrker. Selv om vi jobber med forskjellige ting har vi mange felles utfordringer. Som medlem gis man mulighet til å få et betydelig nettverk, sier Julsrud.

– Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med personer som vil vite mer om oss, men man kan ikke bare melde seg inn. Man må anbefales av en rotarianer og bli invitert med på et møte, forklarer han.

Interessert? Les mer på www.nordstrand.rotary.no.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!