RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Invaderer landslaget

Vålerenga gjør tydeligvis mye riktig på juniorsiden. I troppen til U20-landslaget er hele åtte spillere fra Jordal-klubben.

Jordal: Dette er nok noe som likner en rekord. Og det er klart vi er veldig stolte over å ha med så mange, understreker VIF-lagleder Jan-Petter Selvik.
I U20-troppen til firenasjonersturneringen i Füssen i Tyskland utgjør VIF-spillerne over en tredjedel av spillerne. Alexander Bonsaksen, Brede Csiszar, Jonas Nygaard, Lasse Fjeldstad, Jesper Hoel, Mats Knutsen, Marius Mathisrud og Ken André Olimb har alle blitt funnet verdig en plass i troppen.
Moro at så mange fra laget er med. Det tyder på at VIF driver riktig, mener Jesper Hoel.

God treningskultur

Marius Mathisrud synes det er topp at han har med seg så mange lagkamerater også på landslaget og han er på langt nær overrasket.
Nei, dette er helt fortjent. Alle har jobbet hardt for dette, understreker 19-åringen.
Jan-Petter Selvik er kanskje den som kjenner VIF-gutta aller best. Han er nemlig ikke bare lagleder for spillerne på Vålerengas rekruttlag i 1. divisjon, men også manager på det norske U20-landslaget.
Dette skyldes først og fremst treningskulturen her. Alle spillerne vil noe med hockeyen, sier Selvik, som forteller at lagets U20-spillere trener to ganger om dagen.

VM i desember

I firenasjonersturneringen i Tyskland venter Slovakia og Sveits foruten hjemmenasjonen. Men i desember er det større ting på programmet når Norge reiser til Torino i Italia for å spille B-VM.
I fjor var vi med i A-puljen, men vi greide dessverre ikke målet om å berge plassen. Nå har vi mål om å rykke rett opp igjen, forteller Selvik.
Marius Mathisrud var med også i forrige VM-tropp, da Norge ble slaktet i Vancouver i Canada.
Det var tøff motstand der, men nå blir det lettere. Derfor håper jeg vi klarer målet om opprykk, sier VIF-spilleren.
Trolig blir det mange VIF-spillere også i troppen som reiser til VM. Og det er enda noen som ikke var med denne gangen, som har god mulighet til å komme med i VM-troppen.
Likevel skal vi si oss fornøyd hvis vi får med åtte mann til VM, gliser Jan-Petter Selvik.
PS!
I troppen finnes også en rekke spillere med fortid i VIF. Både Lars Haugen, Patrick Bovim, Robin Dahlstrøm, Martin Ylven og Mats Aasen har vært innom Oslo-klubben tidligere i karrieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere