RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer nabolaget inn i golfkafeen


VELKOMMEN! (Fra v:) Restaurantsjef Per Anders Rangul, medlems- og kommunikasjonsansvarlig Siv Therese Leschbrandt og daglig leder Niels Vik i Oslo golfklubb på Bogstad håper på flere kunder i kafeen i klubbhuset, som er åpen hver dag i sesongen. Tre fredager på rad inviterer de nå til "Naboterrassen". Foto: Fredrik Eckhoff
VELKOMMEN! (Fra v:) Restaurantsjef Per Anders Rangul, medlems- og kommunikasjonsansvarlig Siv Therese Leschbrandt og daglig leder Niels Vik i Oslo golfklubb på Bogstad håper på flere kunder i kafeen i klubbhuset, som er åpen hver dag i sesongen. Tre fredager på rad inviterer de nå til "Naboterrassen". Foto: Fredrik Eckhoff
Du trenger slett ikke være medlem av Oslo golfklubb for å besøke kafeen i klubbhuset. Du trenger ikke en gang være golfspiller. Det holder at du er sulten eller tørst!

BOGSTAD: Det er minst 15 år siden den ærverdige golfklubben fjernet sitt "Kun for medlemmer"-skilt ved inngangen til klubbhuset, men det er stadig noen som kvier seg for å ta steget inn i det velkjente gule huset på Bogstad.

Vil ha flere på besøk

Vi tok imidlertid sjansen på å gå inn, og i kafeen møtte vi tre smilende representanter for Norges mest kjente golfklubb; medlems- og kommunikasjonsansvarlig Siv Therese Leschbrandt, daglig leder Niels Vik og restaurantsjef Per Anders Rangul.

De tre har et sterkt ønske om å nå ut til lokalbefolkningen med budskapet om at kafeen er åpen hver eneste dag i golfsesongen, fra klokken 12 til 20. For alle!

– Nærmiljøet her har jo et ganske dårlig tilbud, påpeker niels Vik. Han mener det er mange som ikke vet om at kafeen er åpen for alle – og, ikke minst, at den serverer god mat.

Han mener at kafeen til Rangul er så god at flere enn medlemmer og greenfee-spillere burde benytte seg av tilbudet. Han håper at flere kunder utenfra vil sørge for at de kan opprettholde den gode kafeen.

– For at kafeen vår skal kunne leve av driften, må den ha en viss omsetning, påpeker Vik, som skryter av den fantastiske beliggenheten.

– Kafeen er jo en liten perle i nærmiljøet, som mange flere burde benytte seg av. Middag og lunsj må man jo ha! smiler han.

Fok har lurt

Siv Therese Leschbrandt forteller at hun flere ganger har opplevd at folk at stått på trappen og lurt på om de kan gå inn, og hun har også fått spørsmål fra folk hun har møtt i området om kafeen er åpen for alle.

Per Anders Rangul står bak kafeen i klubbhuset, som også leies ut til lukkede selskaper, der det også er Rangul som ordner og fikser.

Han har mange år bak seg i bransjen, blant annet på restauranter som Le Canard og Feinschmecker. I fjor kom han til Oslo golfklubb, og da var det slutt på at det gikk mest i vaffelsalg i kafeen.

– Hva kan du friste med til sultne golfspillere og folk i nabolaget?

– Vi er en golfkafé med for eksempel kyllingretter og salater, men også burger og pizza, sier Rangul. Han har jobbet med kvalitetsmat i store deler av sitt yrkesaktive liv, og slik ønsker han at det skal være på Bogstad også.

– Vi ser gjerne for oss at vi blir en "kafé pluss" etter hvert, sier han.

Inviterer til terrassen

For å sette litt ekstra fart på folket i nabolaget inviterer Rangul nå til "Naboterrassen" tre fredager på rad, første gang fredag 15. august.

– Det er bare å komme. Her kan man få kjøpt seg en god toretters. Vi kommer sikkert til å grille, og vi kommer til å spille litt jazz og skape hyggelig stemning, sier han.

"Naboterrassen" er åpen fra klokken 16-20.

– Det er bare å møte opp, sier Niels Vik, som håper på et yrende liv i kafeen. Han peker ut på Norges flotteste golfbane, som etter den omfattende, og svært kostbare, rehabiliteringen for noen år siden, viser seg fra sin aller beste side på denne tiden av året.

– Når vi har det så bra der ute, må vi ha det bra her inne også, sier Vik.

Les også:

Oslo golfklubb valgt som arena for Solheim cup

Oslo golfklubb-spillere tok NM-medaljer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere