RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kunstnerne inviterer deg på gatefest og kreativt fellesskap. Fra venstre: Øystein Dalheim, Eivind Kandal, Agnes Veronica Naur Kiss, Guro Bredenbeck og Mikal Johannes Murstad Strøm.FOTO: PRIVAT
Disse kunstnerne inviterer deg på gatefest og kreativt fellesskap. Fra venstre: Øystein Dalheim, Eivind Kandal, Agnes Veronica Naur Kiss, Guro Bredenbeck og Mikal Johannes Murstad Strøm.FOTO: PRIVAT

Inviterer til gatefest

Fredag 9. mai blir det workshop og gatefest i S. H. Lunds vei på Bygdøy.

BYGDØY: Arrangørene bak "Prosjekt Rom" er fem unge kunstnere som har forskjellig uttrykksform som dans, musikk, maleri, opera og videokunst.

Pengestøtte

- Vi har fått pengestøtte fra Frifond for barn og unge og ønsker å lage en dag hvor vi samler nærmiljøet til et kreativt fellesskap, forteller Guro Bredenbeck, en av ildsjelene, til Lokalavisen Frogner.

- Vi ønsker å være med på å bygge opp et kreativt og fargerikt miljø i Oslo og starter i nærmiljøet, forteller hun videre.

Engasjement

- Vi ønsker å samle barn, unge og voksne til en dag hvor alle kan få prøve seg innen maleri, dj/musikk, dans og sang. Det blir et felles arbeid på et stort maleri hvor alle kan samarbeide - voksne og barn. Dette bildet vil vi gi bort til en skole, eller en barneavdeling eller lignende, forteller hun.

Det blir bevertning og underholdning. Politikere, kunstnere og samfunnsengansjerte folk er invitert, de håper dette kan bli begynelsen på noe stort. Her er det bare å møte opp mellom klokken 12.00 og17.00.

- Kreativitet kan ikke verdsettes høyt nok. Vi ønsker å animere skapervilje, og å bidra og inspirere til visuelle overraskelser, som gir en innholdsrik og verdifull hverdag for alle, sier Bredenbeck.

- Vi ønsker gjennom denne dagen å skape en arena hvor alle kan få mulighet til å bidra i et kunstnerisk felleskap. Kunsten skal være tilgjengelig for alle. "Prosjekt Rom" er begynnelsen på en langsiktig satsning. Fokuset er verdiskapning i kreativ form. Vi lager nye arenaer, basert på et bredt tverrfaglig samarbeid, som skal gi kreativiteten en større tilgjengelighet i det offentlige rom, avslutter Guro Bredenbeck.

- Vi ønsker å være med på å bygge opp et kreativt og fargerikt miljø i Oslo og starter i nærmiljøet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere