RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer til Holtet-debatt


Leder for byutviklingskomiteen Ola Elvestuen (V) og Hege Roaldset for Aksjon Holtet sitter i panelet under folkemøtet førstkommende tirsdag.
Leder for byutviklingskomiteen Ola Elvestuen (V) og Hege Roaldset for Aksjon Holtet sitter i panelet under folkemøtet førstkommende tirsdag. Foto: Arkivfoto: Kristin Trosvik
Møt opp og si din mening om fortettingen på Holtet tirsdag 11. mai.

HOLTET: Aksjon Holtet inviterer til folkemøte førstkommende tirsdag klokken 19.30 i aulaen på Holtet videregående skole.

Møtet innledes av Aksjon Holtet. Deretter blir det paneldebatt og til slutt er ordet fritt. I panelet sitter leder av byutviklingskomiteen, Ola Elvestuen (V), leder av bydelsutvalget Sigbjørn Odden (H), kjøpmann Knut Jacobsen samt representanter fra Bekkelagshøgdas Vel, Plan- og bygningsetaten og Aksjon Holtet. Møteleder er redaktør i Nordstrands Blad, Ivar Brynildsen. Også byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen (H) er invitert.

– Jeg regner med at han kommer, men vi har ikke fått endelig bekreftelse på dette. Noen fra Høyre kommer i hvert fall, sier Hroar Møthe for Aksjon Holtet.

Ønsker én plan

Et innbyggerinitiativ som ber om én samlet enhetlig plan for Holtet venter på behandling i bystyret. I dag finnes det tre planer. Behandlingen av initiativet har i første omgang blitt utsatt til 19. mai.

LES OGSÅ: Ønsker ett samlet Holtet

Håper folk stiller

Aksjonsgruppen oppfordrer så mange som mulig til å stille opp på tirsdagens møte

– Den eneste måten vi kan vise politikerne at dette er en viktig sak for innbyggerne er å stille opp og si hva vi mener. Folk må ta del i hvordan nærområdet skal utbygges. Selv om det ikke i dag er planer om et høybygg rett ved huset deres, så kommer det til å skje i morgen. Dette er bare begynnelsen, avslutter Hroar Møthe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere