RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koriander inviterer andre kor fra bydelene Alna og Østensjø til felles inspirasjonskonsert.
Koriander inviterer andre kor fra bydelene Alna og Østensjø til felles inspirasjonskonsert. Foto: Foto: Privat

Inviterer til kortreff

Damekoret Koriander fra Hellerud inviterer sangglade korister fra Østensjø og Alna til vårlig kortreff.

ØSTENSJØ/ALNA: Neste år skal det arrangeres en stor korkonsert for sangglade korister i regi av damekoret Koriander fra Hellerud.

– Vi inviterer deg og koret ditt til musikalsk møte og konsert. Vi vil synge, høre og oppleve sang og musikk og hente gjensidig inspirasjon blant korene i Alna og Østensjø, forklarer Anne K. Sæthre.

– Søndag 20. mars er den store dagen og stedet er Gullsmeden, den splitter nye aulaen på Oppsal skole. Vi legger alt til rette for en hyggelig kordag med flott program, mange interesserte publikummere og kaffe og kaker, sier Sæthre.

En kveld i uka

Koriander består av vel 20 damer fra Hellerud-området, som møtes en kveld i uka for sang og moro.

– Det hele startet vinteren 2004. Vi har opptrådt i nærmiljøet ved mange ulike arrangementer, sunget i brylluper, på kjøpesenter og på bydelsdagene, men det mest spennende vi har gjort så langt er nok vårt samarbeid med damekoret Kärra Nän, vårt vennskapskor fra Gøteborg, forteller Sæthre.

– Vi har vært i Sverige, og de har besøkt oss på Hellerud. Denne høsten forbereder vi oss for en lengre tur da vi skal delta på adventsfestival i Praha. Her skal vi både holde konserter og delta i konkurranse, sier Sæthre.

Ta kontakt

Koriander håper at mange lokale kor melder seg på til vårens arrangement.

De som vil vite mer kan ringe Anne K. Sæthre på telefon 918 95 345 eller sende en epost til koriander.hellerud@gmail.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere