*Nettavisen* Nyheter.

Inviterer til lanseringsfest

BOKAKTUELL: Gunnar Pedersen. Foto: Kristin Trosvik

Aktuell historie-spaltist Gunnar Pedersen er klar med den femte boken om vår lokalhistorie. Nå ønsker han velkommen til lansering.

SPORTSPLASSEN: Gunnar Pedersen har gledet Nordstrands Blads lesere med sin lokalhistoriske spalte Aktuell historie siden 2001.

LES OGSÅ: Gunnar P.: Dyslektikeren som ble skribent

Den populære spalten er også utgitt i bokform og nå er den evig entusiastiske Gunnar Pedersen (82) klar med bok nummer fem.

Smakebiter fra boka

Boken lanseres tirsdag 6. november, og begivenheten finner sted på Bekkelagshuset ved Sportsplassen stasjon. Arrangementet starter klokken 18.30.

Under lanseringen er det flere som kommer til å si noen velvalgte ord, blant andre ansvarlig redaktør i Nordstrands Blad, Tore Bollingmo, og forlagssjef Bjørn Smith-Simonsen. Det blir også en hilsen fra leserne.

Sanger Kari Gjærum står for det musikalske innslaget og hedersgjesten Gunnar Pedersen kommer til å by på noe smakebiter fra boka.

Det blir selvsagt også mulig å kjøpe boka, til redusert pris, på lanseringen. Forfatteren vil signere.

LES ET EKSEMPEL PÅ EN "AKTUELL HISTORIE" HER

Leserkontakt

Da Aktuell historie ble lansert i Nordstrands Blad for elleve år siden var Gunnar opptatt av kontinuitet for å sikre god kontakt med leserne. Det har han oppnådd. Stadig kommer folk bort og forteller at de setter pris på spalten. Som sist fredag på Lambertseter senter.

– Det kom en mann bort og fortalte at han satt veldig stor pris på mandagens spalte. Det gjorde virkelig dagen min, sier Gunnar som ønsker alle hjertelig velkommen til lanseringsfest tirsdag

– Jeg kan røpe at det lukter veldig godt her, sier han og forklarer at hans kone Inge er godt i gang med baksten.

– Jeg håper og tror det blir en riktig hyggelig kveld, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.