RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer til musikkfest


Hovsetergutta fra WE la sin eneste konsert i Norge i fjor til Hovseter torg. Foto: Ida Schmidt Nygaard
Hovsetergutta fra WE la sin eneste konsert i Norge i fjor til Hovseter torg. Foto: Ida Schmidt Nygaard
I fjor stod rockebandet WE på scenen på Hovseter torg. I år kan Hovseter Musikkfest skilte med blant andre Samsaya og Nullskattesnylterne.

Hovseter: Musikkfesten som ble arrangert for første gang i fjor i regi av Hovseterklubben og Sætra scene er på vei til å bli en årlig tradisjon. Minifestivalen er et gratisarrangement og åpent for alle musikkelskere.
- Vi ønsker å gi folk i nærområdet en bra opplevelse og et godt kulturtilbud, sier bandleder på Hovseterklubben Peter Edwards.
I fjor stod de kjente rockerene fra WE på scenen utenfor Hovseter, og vokalist Thomas Felberg hadde mange lovord om klubben han selv vanket på da han var ung.
- All ære til Hovseterklubben. Klubben er et viktig sosialt og kulturelt tiltak for ungdommene. Det var jo der det hele starta for oss i WE. Hadde det ikke vært for klubben, hadde det kanskje ikke vært noe band i dag, sa han den gang.
Også i år står flere kjente musikere på scenen. Samsaya, Nullskattesnylterne og el Axel er bare noen av navnene på plakaten.
- Vi har mange profilerte band med oss. Nullskattesnylterne har spilt på flere festivaler i sommer og Next Life har gjort det ganske stort i utlandet. Det blir mye bra musikk, lover Edwards.
Hovseterklubben holder åpent deler av lørdagen.
- Hvis noen er interessert i hva vi driver med på klubben, er det bare å komme innom.
Arrangementet går av stabelen lørdag 15. september klokken 13.00 og varer til cirka 19.00.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere