Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til nytt kulturforum

Bydel Østensjø inviterer til nytt kulturforum mandag 5. mai i det nye fellesskapshuset på Abildsø.

ABILDSØ: Vi ser på den nye kirken på Abildsø som om vi endelig har fått et kulturhus i bydelen. Derfor vil vi ha vårt neste kulturforum der. Det er en flott mulighet for oss å vise lokale lag og foreninger at fellesskapshuset til Oslo misjonskirke har enorme muligheter for dem som ønsker å arrangere store konserter. Nå slipper de å leie store scener utenfor bydelen, sier kultursjef Tommy Grotterød.

Levende kulturhus

Han lover at det blir omvisning i den nye kirken, som ligger ved abildsøkrysset.

Den kvelden vil det være aktivitet i hele huset, så de fremmøtte kan se huset i bruk, som et levende kulturhus. Vi vil også ha underholdning. Bandet Powerchain skal spille for oss. Og så kommer Sara Chen og Christian Haagenrud, som skal spille henholdsvis fiolin og piano. I tillegg kommer Asgeir Føyen fra Abildsø gård. Han skal holde foredrag med temaet Livsinnhold hensikt og glede. Gå ikke glipp av denne muligheten for berikelse og inspirasjon, sier kultursjefen entusiastisk.

Utveksling av ideer

Kulturforumet er en arena for utveksling av ideer, så det blir også satt av god tid til å snakke sammen.

Kulturutvalget i Bydel Østensjø har satt av 300 000 kroner som skal gå til å støtte de gode ideene. Dette er stedet hvor vi kan komme opp med ideer om nye samarbeidsprosjekter. Her kan man slappe av og utveksle ideer med andre kulturinteresserte, sier Grotterød.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar