Inviterer til toppkamp i Oppsal arena

I TOPPFORM: Izabela Duda har prikket inn skuddene og er i tillegg topptrent. Nå håper spillerprofilen både på medalje og toppscorertittelen.Arkivfoto

I TOPPFORM: Izabela Duda har prikket inn skuddene og er i tillegg topptrent. Nå håper spillerprofilen både på medalje og toppscorertittelen.Arkivfoto

Izabela Duda har funnet nettmaskene. Amanda Kurtovic har debutert. Laget topper tabllen. Det er gøy å være Oppsal-spiller for tiden. Neste kamp for håndballspillerne er mot Tertnes.

LOVER HÅNDBALLFEST: Djordje Teodorovic tror på en god kamp mot Tertnes.

TILBAKE FRA SKADE: Amanda Kurtovic scoret fem mål mot Byåsen.

OPPSAL: – Både jeg og laget er i god form. Jeg var ikke fornøyd med egen innsats i første kampen mot Skrim, men jeg har jobbet hardt i forsvar og i angrep de to siste kampene, sier en fornøyd Duda, som virkelig har funnet målformen.


På tre kamper er hun nummer to på toppscorerlisten med 25 mål.

–Hvert år har jeg som mål om å bli toppscorer, det er jo typisk meg. Men det viktigste er at vi vinner. I år vil vi ta medalje, sier den offensive storscoreren på mandagens trening.

Laget imponerte stort da de slo Byåsen 36-30 i Nidarøhallen.

– Ingen forventet at vi skulle vinne den kampen, kun Arne som sa før kampen at vi forventet det. Endelig reiser vi rundt og vinner på bortebane, sier Duda.

Hun er strålende fornøyd med hvordan tingenes tilstand er i klubben for tiden.

Har trent bra

Og spillerprofilen skryter av treningsoppleget til klubben.

– Jeg har spilt håndball i 25 år, og dette var den verste oppkjøringen i mitt liv. Jeg har aldri trent så hardt som før denne sesongen, så vi er fysisk veldig gode i år, sier Duda og får støtte av Amanda Kurtovic.

– Jeg kan skrive under på at det var en hard oppkjøring, men det er dette vi vinner på. Vi er litt hvassere enn de vi har møtt, sier Amanda Kurtocvic, som rakk å score fem mål før hun fikk tommelen ut av ledd mot Byåsen.

– Jeg er klar til neste kamp. Det var vondt der og da, sier Kurtovic.

Oslo mot Bergen

Oppsal møter Tertnes i neste kamp onsdag 24.september, og daglig leder Djordje Teodorovic tror på mange tilskuere.

– Det blir to tribuner til den kampen. Vi har invitert alle juniorklubbene til å komme på denne kampen. Vi har en ramme som er tilpasset medaljekampen, sier han.

Han sier de har jobbet enormt og investert i laget slik at de nå kan kjempe i toppen.

– Resultatene i det siste gjør at det er verdt all tiden vi har lagt ned.

Laget har denne sesongen hentet flere profiler som går rett inn og hever laget, uten at det går ut over økonomien.

– Vi er i Mercedes Benz-klassen når det gjelder økonomi. Hver måned analyserer vi økonomien og rapporterer til styret. Det ser veldig bra ut nå, sier Djordje Teodorovic.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.