RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Isabel Vika: – Målet mitt er å spille VM


Talentfull: Keeperen Isabel Vika er inne i sin 2. sesong for Sveiva. 17-åringen har allerede debutert i eliteserien. På lørdag voktet hun buret for rekruttlaget i kampen mot Grei.
Talentfull: Keeperen Isabel Vika er inne i sin 2. sesong for Sveiva. 17-åringen har allerede debutert i eliteserien. På lørdag voktet hun buret for rekruttlaget i kampen mot Grei.
17-åringen er Sveivas store keepertalent. Til daglig trener hun sammen med gutta på Wang Toppidrett.

STOVNER: Det går litt kjappere når jeg trener med guttene på skolen. I tillegg skyter de hardere. Det har gjort meg til en bedre keeper, noe som også er målet, sier Isabel Vika etter lørdagens kampen mot Grei.

Utkast og reflekser

17-åringen voktet målet i sesongpremièren for rekruttlaget til Sveiva, som spiller i 1. divisjon. Sveiva tapte oppgjøret mot erkerivalen 7-3, men Lørenskog-jenta deppet ikke av den grunn.
Jeg har vært på tur med skolen i en uka, og jeg var kanskje litt ute av form. Dette var ikke min beste kamp, men jeg kommer sterkere tilbake, sier Isabel til Lokalavisen Groruddalen.
A-laget til Sveiva vant som kjent serie- og NM-gull i våres, og Isabel var med på bragden. Talentet fikk mange innhopp forrige sesong, noe som også er målet i år forteller hun.
Hva er din styrke som keeper?

Det er masse jeg må forbedre, men jeg er fornøyd med reaksjonen og refleksene mine. Utkastene er også bra.
Har du satt deg noen mål?

Målet mitt er å spille VM som senior. For å klare det må jeg jobbe hardt, men ingenting er umulig. Jeg er glad i å trene, svarer keepertalentet Isabel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere