RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Isdansernes festdag

Skøyteavdelingen til Oslo Idrettslag inviterte skøyteskolens med- lemmer til karneval sist lørdag.

Hasle: Den storstilte sesongavslutningen utviklet seg til å bli en svært trivelig og humørfylt affære, og det var klubbens minste isdansere som stakk av med showet. De viste seg fram på elegant vis i ulike kostymer, noe som skapte en humørfylt stemning i Hasle ishall. I tillegg til å arrangere karneval for de minste var også klubbens øvrige medlemmer invitert.

Samhold

Sesongavslutningen startet grytidlig på lørdag morgen med både kakao og rundstykker. Deretter var det duket for karneval og klubbmesterskap for konkurranseløperne.
- Dette er den eneste dagen i året vi klarer å samle alle medlemmene i klubben. Vi håper at det skal styrke samholdet, men det er også gøy for de minste å treffe de eldre, forteller skøyteavdelingens styreleder Christina Kjersckow til Lokalavisen Groruddalen.

Skøyteglede

Hodo Mohamad (13) fra Høybråten var en av mange som utmerket seg under sesongavslutningen, og hun forteller at hun har stått på skøyter i tre år. Hun trives godt i Oslo Idrettslag, og på klubbens karneval var hun utkledd som en kanin.
- Vi har hatt en liten oppvisning i dag. Det var utrolig gøy.
- Hvorfor trives du så godt med skøyter med beina?
- Det er fordi jeg liker fart og dans, men jeg er også veldig glad i å trene, svarer Hodo beskjedent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere