*Nettavisen* Nyheter.

Iskald betrakter

LANGT HJEMMEFRA: Ole Buenget har besøkt Arktis, nå reiser ham med bildene til Köln. FOTO: HILARY DAVIS

Fotografen Ole Buenget fra Baldersgate på Frogner representerer Norge når han neste uke reiser til Köln for å stille ut bilder fra Arktis.

FROGNER: Det er bladet Fotografi som har valgt ut Buenget til å delta på verdens største fotomesse, som altsåfinner sted i den tyske byen hele neste uke.

Det blir fotografen Ole Buenget som representerer Norge når verdens største fotomesse Photokina åpner i den tyske byen Køln 23 september.

En jury sammensatt av bladet Fotografi valgte ut bildeserien «Ice» hvor Buenget fokuserer på den akselerende smeltingen av innlandsisen på Grønland.

Fotografiene viser både storslagne islandskaper og detaljer i denne prosessen, og vises under EISA`s (European Imaging and Sound Association) stand på messen.

Photokina er den største messen i sitt slag i verden meg over 200000 kvm utstillingsareale og arrangeres annenhvert år.

I tillegg til alt av nyheter innen foto og bildeteknologi presenteres et 20-tall store utstillinger med temaer som «Reportere uten grenser», «Global oppvarming», «Nord-Korea», «Arkitekturfotografi», «Vitenskapsfotografi» og «360-graders panoramafotografi».

Det er ventet over 170000 besøkende til årets messe.Fotografen Ole Buenget stller ut bilder fra Grønland på verdens største fotomesse i Køln fra 23 september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.