RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingeborg Matilde Lyngseth, Sofia Steen Skråningen og Telma Hansen Teksum.
Ingeborg Matilde Lyngseth, Sofia Steen Skråningen og Telma Hansen Teksum.

Iskaldt karneval

Etter år med dårlige vintre var det endelig klart for Ljans Vel sitt tradisjonsrike Skøytekarneval.

LJAN: Det har vært vanskelig å gjennomføre de siste årene på grunn av været, men dette er virkelig hyggelig, sier Finn Erhard Johannessen som er formann i Ljans Vel om de mange fremmøtte på lørdagens skøytekarneval på Skredderjordet.

SE ALLE BILDENE FRA SKØYTEKARNEVALEN HER

For veldig mange trosset kulda og stilte opp. Engler gikk igjen som det mest populære kostymet, men på isen kunne man også se bier, Spiderman, Darth Vader, hekser, hockeyspillere, hippier, gangstere, indianere, spøkelser, hunder, dinosaurer, sjeiker, Askepott og mange andre flotte og fargerike kostymer.

Jeg skremte naboen i dag, sier Erle Røseth som var utkledd som spøkelse.

Saken fortsetter under videoen:

Premieutdeling

Tradisjonen tro ble det også polonese og defilering foran dommerpanelet som besto av Finn Erhard Johannessen og Lotte Wikant.

Det ble premier til alle og Oscar, Erle og Tonje Røseth vant Brederwahls ærespris, mens Bendik Elias Eriksen Warp, Christian Damsloth og Bror Magnus Sundseth Sand fikk en ekstraordinær juniorpris etter å ha kommet med trusler mot juryen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere