RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ISKRIG: Maren (13) gir venninnen Emilie (13) en skikkelig på nesa. Dette var ikke den eneste isen som ble fortært på Svendstuen skole på 17. mai!
ISKRIG: Maren (13) gir venninnen Emilie (13) en skikkelig på nesa. Dette var ikke den eneste isen som ble fortært på Svendstuen skole på 17. mai! Foto: Foto: Teodor Bruu

Iskrig på Svendstuen!

God is, ballonger og spennende loddtrekninger gledet barn og voksne på Svendstuen skole. Til og med solen var med på feiringen!

SVENSTUEN: – Vi har kjøpt skikkelig mange lodd, sier Marie (13), som sammen med mange av venninnene sine sitter spent på steintrappen.

– Drømmepremien er hudpleiepakken, sier hun. Det er midlertid ikke bare loddtrekningen de liker ved 17. mai.

– Toget er veldig morsomt, spesielt når man møter på turister, ler Kaja (13). – De spør om de kan ta på håret mitt og sånt, også tar de veldig mange bilder av oss.

Hvor mange is?

– Hva er det aller beste med 17. mai?

– Isen! roper flere av jentene. – På 17. mai kan vi spise så mange is vi vil. Det er det beste med dagen i dag, sier Marie, som også påpeker at det er Friskis og Oreo-isen som smaker best.

Noen andre som liker is er bestevenninnene Emilie og Maren på 13 år. De har vært bestevenninner hele livet.

– Vi krangler ofte om mye rart, sier Maren. – Men på 17. mai krangler vi ingenting.

– I dag har jeg spist fem is, smiler Emilie.

– Jeg har spist ti jeg, svarer Maren stolt. Det tror ikke Maren noe på.

Favorittballongene

Det er ikke bare barna som koser seg på 17. mai. Jacob har stått et par timer og solgt ballonger i skolegården, og synes det har vært trivelig.

– Det er overraskende stor etterspørsel etter heliumballonger. Veldig stor faktisk, sier han, og titter opp på de fire ballongene han har igjen i bunten sin.

– Dora-ballongen er den store favoritten for jentene, også er Lynet guttefavoritten, sier Jacob, og sier at nettopp disse ble fort utsolgt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere