RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Islamsk Råd Norge bekymret

Islamsk Råd Norge følger utviklingen i Danmark med bekymring.

- Vi ønsker å understreke noen viktige momenter: Muslimer, spesielt ungdommer, oppfordres på det sterkeste til å oppføre seg eksemplarisk og i henhold til islam. Hvis man ønsker å markere uenighet og misnøye skal man det, men da må man sikre at det er på en fredelig måte. Vold og trusler hører ikke hjemme i en slik situasjon, skriver Islamsk Råd Norge i en pressemelding.

For ungdommer som ønsker å snakke ut, er IRN alltid tilgjengelig på post@irn.no.

- I forhold til de politiske miljøene, så håper vi at de også følger med og analyserer situasjonen. Det er noe som har gått fullstendig galt i Danmark, og det er viktig at vi motarbeider en slik utvikling i Norge. Islamsk Råd Norge vil gjøre sitt for dette, men det er viktig at også politikere er sitt ansvar bevisst, og lar ungdommer skjønne at de blir lyttet til.

-Ved å motarbeide diskriminering og marginalisering og ved en vellykket inkludering kan vi sammen skape et bedre samfunn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere