RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Islandsk fysikk senket Hasle-Løren


Tuan Huu Le mente laget hadde spilt sin dårligste kamp for året.
Tuan Huu Le mente laget hadde spilt sin dårligste kamp for året. Foto: Foto: Andreas Lindbæk
Islandske Grotta FC ble to nummer for store for Hasle-Lørens gutter. Dermed ble det exit i 8.delsfinalen for en av favorittene i gutter klasse B.

EKEBERG: - Dette var vår dårligste kamp i år. Vi vinner ikke duellene og er veldig svake, sier en skuffet Tuan Huu Le etter kampen.

Fysiske islendinger

Grotta stilte i denne kampen med noen kraftkarer både i angrep og i forsvar. Men Hasle-Løren viste null respekt og dominerte første omgangen uten å skape for mange store sjanser. Nærmest var Tuan Huu Le, som skjøt et frispark fra 17 meter like utenfor.

I andre omgang kom fysikken til islendingene mer til nytte, siden Hasle-Løren virket veldig slitne og ukonsentrerte. Dermed kontret Grotta inn to flotte mål i løpet av sju minutter av andre omgangen.

- Det er en fordel å være fysisk sterk og det var dette laget. Men da må vi også krige enda hardere enn det vi gjør. Selv om de var store, så er vi mye raskere, oppsummerer Lage Gundersen etter kampen.

Revansje neste år

Hasle-Løren, som tidligere i år Nike Elite Tournament, merket det tette kamp-programmet som er under verdens største turnering.

Laget feide all motstand i gruppespillet av banen og i sluttspillet slo de Kirkenes klart, før de måtte ha ekstraomganger for å slå både Hødd og Kvikk Halden.

- Det var hardt å spille i dag. Det ble mange kamper i går og de sitter igjen i beina i dag. Vi er bare 13-14 spillere og det blir litt for lite når vi har så mange kamper som vi har i denne turneringen, sier Lage Gundersen.

Tuan Huu Le var iallfall veldig klar på hva som skjer videre.

- Nå skal vi trene enda hardere og så skal vi vinne Norway cup neste år, avslutter han.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere