RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Isolasjon for drapssiktede


Ifølge politioverbetjent Grete Metlid er de to siktede for drapet på 21 år gamle Thien Hoang varetektsfengslet med fullt brev og besøksforbud i to og fire uker
Ifølge politioverbetjent Grete Metlid er de to siktede for drapet på 21 år gamle Thien Hoang varetektsfengslet med fullt brev og besøksforbud i to og fire uker Foto: ARKIVFOTO
De to siktede i Furuset-drapet er nå fremstilt for varetekt i to og fire uker i isolasjon, med fullt brev- og besøksforbud.

FURUSET: De to siktede i drapet på 21 år gamle Thien Hoang på Furuset i 29. september i år ble torsdag fremsatt for varetektsfengsling i to og fire uker etter å ha blitt pågrepet sist mandag. Det opplyser politioverbetjent Grete Metlid til Lokalavisen Groruddalen.

LES OGSÅ: To pågrepet etter Furuset-drapet

Nekter straffeskyld

Den ene personen, en 20 år gammel mann som er siktet for selve drapet, er varetektsfengslet i fire uker med brev og besøksforbud. Samme restriksjoner gjelder den andre personen, en 18 år gammel mann siktet for falsk forklaring til politiet.

Begge siktede sitter i isolasjon grunnet fare for bevisforspillelse.

Den drapssiktede nekter fortsatt straffeskyld og hevder han ikke hadde noe med ugjerningen å gjøre.

Begge personenes familie er orientert.

Venner av avdøde

Politiadvokat Hans Christian Ingebrigtsen informerer om at de to som er varetektsfengslet begge var i avdøde Thien Hoangs omgangskrets, og betegnes som venner av hverandre.

Når perioden med varetektsfengsling er ute må politiet be retten om å avgjøre om de siktede fortsatt skal sitte i varetekt eller om de skal løslates.

Ifølge Ingebrigtsen kan det bli aktuelt å forlenge fengslingen.

Politiet arbeider fremdeles med åstedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere