*Nettavisen* Nyheter.

Israel-nabo ber om å bli spart

Et reklamebyrå som ligger som Israels ambassades nærmeste nabo, er ment å forhindre flere tilfeller av ruteknusing.

Etter to omganger med ruteknusing ber naboene til den Israelske ambassade tynt om å bli spart for mer. Og heier på Palestina.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lærling Tina Graff, hos Jan Thomas Studio, viser frem nok en knust rute, etter demonstrasjonenen.

Et reklamebyrå i Uranienborgveien 1 er så heldige å ha et parkeringsskilt utenfor døren der det står Parkering kun for Israels ambassade.

Det har åpenbart vært nok til at demonstranter kobler adressen til ambassaden, og lar vinduene i gården få unngjelde. Skjønnhetssalongen til Jan Thomas ligger i den samme gården, og har fått vinduene knust ved to anledninger.

Heier på Palestina

Det ligger an til flere demonstrasjoner i dagene som kommer. Et reklamebyrå, som også holder til i gården, har nå satt opp lapper i hvert eneste vindu der de ber om å få slippe mer ruteknusing, og samtidig skriver Heia Palestina.

En misforståelse

-Vi kom på jobb i forrige uke, og fant to ruter knust etter en demonstrasjon mot den Israelske ambassaden. Vi regner med at en del har misforstått,og tolket skiltet for ambassaden slik at vi har en forbindelse. Våre lapper er satt opp i håp om å oppklare den misforståelsen. Samtidig markerer vi at vi har sympati for palestinerne i den konflikten som nå pågår. I likhet med de fleste i Norge reagerer vi på den måten Israel opptrer på i Gaza, sier en av de ansatte i reklamebyrået til Lokalavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.