RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ja, jeg er barnslig


 
 
Leserne har talt: Rannveig Berge (31) er "Årets Navn 2008" i Nordre Aker.

NYDALEN/NORDBERG: "Rannveig er borte, borte, borte! Hun har gjemt seg, og vi finner henne ikke!"

Dette er beskjeden vi møter på Rannveig Berges mobilsvar når vi ringer for å gratulere henne med seieren i Nordre Aker Budstikkes kåring av Årets navn i bydelen. I tre uker har leserne kunnet stemme på fire verdige kandidater fra Nordre Aker.

Gi din gratulasjon til Rannveig Berge i kommentarfeltet under!

Oppslutningen om Rannveigs kandidatur har vært fenomenal. Hundrevis av stemmer har veltet inn til redaksjonen. Men da det gjensto timer igjen av avstemningen var det ikke lenger noen tvil. Nordre Aker Budstikkes lesere ville ha denne damen som "Årets Navn".

Bevarer leken i seg

Er du litt barnslig, Rannveig Berge?

Rannveig ler hjertelig og svarer "ja" uten å tenke seg om.

Ja, jeg er nok litt barnslig. Det blir mye tull og tøys i barnehagen. Det er viktig å kunne leke og bevare barnet i seg, men det tror jeg du må for å jobbe i barnehage, sier Berge.

Hun har jobbet i Havnabakken barnehage i ni år, og fortsatt gleder hun seg stort til å gå på jobb hver eneste dag.

Stor "fanskare"

Berge er strålende fornøyd med seieren, men litt overveldet også.

Det er veldig hyggelig å bli satt pris på, nesten uvirkelig! Jeg ble litt overrasket over å bli nominert i utgangspunktet. Men dette var gøy!

Hva tenker du om at du tydeligvis er en så stor del av mange menneskers liv, antall stemmer tatt i betraktning?

Jeg treffer 300-400 barn gjennom korene jeg er med i, og da er det jo naturligvis mange foreldre og søsken, sier Berge beskjedent.

Synger i fleng

Men merittlisten til den smilende kvinnen er langt fra beskjeden. Hun var primus motor bak Nordberg barnegospel for seks år siden.

Vi startet med fem barn, i dag er det 130, så det har vært en fantastisk vekst. Nå har vi blitt nødt til å dele koret i to, en gruppe for de fra fire år og opp til 2. klasse, og en for de fra 3. klasse og oppover, sier Berge.

Sju år tilbake var det Mega-koret, i regi av daværende Bydel Sogn, men under Berges ledelse, som så dagens lys. Den dag i dag leder hun alle femåringene som sogner til Kringsjå, Korsvoll og Tåsen skoler i musikalske sprell en gang i måneden.

Det er utrolig gøy, og jeg får så mye igjen av å jobbe med barna og jeg ser at det gjør dem glade. Korarbeidet tar mye tid, men så lenge det er gøy gjør det ingenting. Den dagen det ikke er gøy lenger, blir jeg nødt til å gi meg.

2008 var et veldig bra år. Vi har holdt konserter og spilt inn cd med barnegospel, sier Berge.

Gi din gratulasjon til Rannveig Berge i kommentarfeltet under!

Anonym på Sinsen

Hva syns du om å bli valgt til Årets navn i en bydel du ikke engang bor i?

Men jeg føler at jeg bor her! Jeg tilbringer jo det meste av min våkne tid her, ler Berge, som har postadresse på Sinsen.

Og så kjenner jeg så mange mennesker her. På Sinsen er det ingen som vet hvem jeg er. Der kan jeg fortsatt være anonym, spøker Berge.

Penger til barna

Om pengene hun skal få donere til et egetvalgt godt formål, er Berge klar på én ting:

Det må gå til noe for barn. Det er utrolig mange gode formål, men jeg tror jeg vil velge barneavdelingen på Rikshospitalet, avslutter Berge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere