RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ja til flere volleyballbaner

Som nærmeste nabo (Biskop Heuchs vei 38B) til den nordre sandvolleyballbanen på Voldsløkka vil jeg bare gi min fulle støtte til uttalelsen i oppslaget i torsdagens avis. Vi som bor her ved Voldsløkka syns det er bare hyggelig å ha sandvolleyballbanen som nabo. Brukerne av banen er flott ungdom som lager lite bråk. Det må da være bare positivt at Voldsløkka kan brukes så mye som den gjør, Voldsløkka er til for å brukes! Brukerne av banene er alltid flinke med å rydde etter seg og samle sitt søppel.

Problemet er at det er for små og for få søppelkasser, slik at skjærene sprer søpla i løpet av natta. Og at det ikke finnes offentlige toaletter i dette området kan da ikke brukerne klandres for. Da blir det litt tissing på gjerdet. Bedre søppelhåndtering og toaletter vil løse dette problemet, her har kommunen et ansvar. Parkering er av og til problematisk for oss, men det er pga. fotballen og ikke sandvolleyballbanene.

Så: ja til flere sandvolleyballbaner, og flere søppelkasser og toalettmuligheter!

Knut Olav Furuseth

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere