RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JA til kunstis på Røabanen NEI til gigantbane på Bogstad

Røa bandy og Ullern avis underslår fakta og forteller ikke hele sannheten når de gir oss begredelige skildringer av unge bandyspillere uten skøyteis. Oslo bystyre har vedtatt at Røabanen sammen med 3 andre eksisterende baner i Oslo skal få kunstisanlegg i 2008. Derfor er det lite troverdig når Røa bandy og Ullern avis bruker dårlige isforhold på Røabanen som argument for et gigantisk skøytebane på Bogstad.
Våre politikere må ikke være så ukloke at de prioriterer penger til en ny skøytebane på Bogstad fremfor å holde fast ved den langsiktige strategien med å oppgradere eksisterende baneanlegg rundt om i byen. Det vil være en sterk belastning for vår bydel dersom det blir etablert flere kunstisbaner enn vi trenger selv. Det vil medføre økt trafikkbelasting og store parkeringsproblemer i våre små, lokale nærmiljø.
Grøntarealene og kulturanlegget på Bogstad må ikke ødelegges av skøytebaner, lys- og lydanlegg som ikke bare vil brukes om vinteren men som også vil utvide brukstiden på drivingrangen om sommeren. Golfparken er allerede et vinterparadis og vil fortsette å være det uten et malplassert skøyteanlegg som vil være et skjemmende fremmedelement i kulturlandskapet.
Pål E. Torkildsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere