RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ja til støyskjerm langs Frognerstranda

På vår side av byen var gleden stor da bystyret tidligere i år opphevet de såkalte rekkefølgebestemmelsene som innebar at Bjørvika måtte ferdigsstilles før noe kunne skje i vår bydel. Flere interessante prosjekter dukket opp.En reguleringsplan for Filipstad skulle utarbeides, og god utnyttelse av det utvidete friområdet langs Frognerstranda sikres.

Jernebaneverket ble bedt om å fjerne jernbaneskinnene i området; og kloke hoder skulle se på hvilken betydning dette utbedringsarbeidet ville få for Oslopakke 3 og mulighetene for å få lagt E-18 langs Frognerstranda under bakken.
På et åpent møte Frogner/Majorstuen Venstre inviterte til om Frognerstranda 29 mai ble det imidlertid klart at det gjenstår mye og langsiktig politisk arbeid for å få de ulike brikkene på plass. Det er selvfølgelig flott at Oslo pakke 3 gikk igjennom i Stortinget med full finansiering; men det er samtidig uholdbart at det å få Frognerstranda under bakken først kan bli en realitet i 2018!

I dette perspektivet er initiativet fra Ruseløkka og Skillebekk beboerforening om å plassere støyvegg på strekningen langs Frognerstranda meget betimelig.

Anne-Lise Bergenheim
Frogner/Majorstuen Venstre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere