RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når sommeren kommer.
Når sommeren kommer.

Ja til sykkelsti

Bydelsutvalgets miljø, plan- og samferdselskomité sier ja til sykkeltrasé innom Sinober i motsetning til bydelsadministrasjonen.

MARKA: Friluftsetatens forslag til ny sykkeltrasé fra Lilloseter innom Sørskogen til Sinober og så over til Burås og ned til Movatn, ble veldig godt mottatt i bydelsutvalgets miljø, plan- og samferdselskomité.

Enstemmig

I tillegg ligger i planene en liten tilførselsvei fra togstasjonen og bort til den nåværende traseen fra Movatn til Burås, fortalte etaten til avisen i forrige uke.

En enstemmig komité sa ja til forslaget, forteller Bjørn Iddeng (Frp) i etterkant av møtet.

Frp var også ett av partiene som la inn forslag om å gå imot bydelsadministrasjonen, som derimot ikke er positive til den nye traseen.

Bør spares for inngrep

I anbefalingen fra administrasjonen heter det: «Nordmarka er i dag godt utbygget med løypetraseer for vinter- og sommerbruk. Det bør være en målsetting med forvaltningen av Nordmarka, at noen områder spares for inngrep og for økt trafikk og belastning, men beholdes mindre tilgjengelig og mindre berørt.»

Men traseen vil eventuelt gå i Lillomarka-natur ikke Nordmarka, slik administrasjonen skriver. Saken skal senere opp i bydelsutvalget (BU).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere