*Nettavisen* Nyheter.

Jaa9&OnklP inviterer til fest

 

6. oktober inviterer Jaa9&OnklP sine venner & uvenner, fans & presse til releasefest på Dattera til Hagen på Grønland.

Jaa9&OnklP tok hip-hop scenen med storm da de i 2003 slapp mixtapen Bondegramatikk som i løpet av få uker solgte flere tusen eks, og ledet til platekontrakt, alarmpris, spellemannsnominasjon, hip-hop award, og en rekke konserter over det ganske land.

Året etter kom debutalbumet Sjåre Brymæ, som inneholdt hitene Kjendisparty, som solgte til gull og Stank Ass Ho. Albumet solgte i over 15.000 eks og førte til alarmpris og en ny turnerunde.

Singelen Fredag har vært listet på NRK P3 hele sommeren, og videoen har over 20.000 visninger på youtube, og vises også på TV. Klubb monsteret Hopp Opp med OnklP, Afasi & Filthy går samtidig sin seiersgang hos DJs på Oslos klubber. Det går rykter om bootleg remixer på internett allerede. Begge låtene er å finne på skiva Bondedramatikk en gateplate, som er i butikken 6. Oktober på 9+P Records via Indie Distribution.

Dette skal selvfølgelig feires med en liten fest, og 6, oktober inviterer Jaa9&OnklP sine venner & uvenner, fans & presse til releasefest på Dattera til Hagen på Grønland i Oslo. Det vil bli gjennomlytting av bondedramatikk, minikonsert, flotte DJs & kompispriser baren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag