Jaaaa, seier'n er vår!

Grüner kan juble etter 6-1-seieren over Øvrevoll/Hosle i finalen.

Grüner kan juble etter 6-1-seieren over Øvrevoll/Hosle i finalen. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Jubelen ville ingen ende ta da Grüner G13 kunne feire gullet i årets OBOS Cup-finale.

Abdul Bassit Ouroagouda kan virkelig unne seg et stort smil etter å ha scoret fem mål i finalen. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Abdul Bassit Ouroagouda scoret fantastiske fem mål i finalen, hvor skal dette ende? Foto: FOTO: Thomas Granerød

Kaptein Sebastian Salgueiro kan fortjent heve trofeet som bevis på at Grüner vant OBOS-cup. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Grüner - Øvrevoll Hosle 6-1

VALLHALL: Etter 1-1 til pause virket det som vi skulle få en meget spennende andreomgang i finalen mellom Grüner og Øvrevoll Hosle, men så feil kan man ta.

Abdul Bassit Ouroagouda (11) ville det nemlig totalt annerledes, han scoret Grüner sitt mål i den første omgangen og sørget for utrolige fire mål til etter pause - sjelden har vi sett et større spisstalent, ja kanskje ikke siden vi så Joshua King briljere i Nike-Cup i samme arena for noen år siden. Og han er i Mancherster United nå.

Supertalent

Abdul Bassit Ouroagouda har et tyngdepunkt som minner om de store etablerte fotballstjernene der ute, et balansepunkt ut over det vanlige. Med dette som basis, i tillegg til stor teknikk, stor fart og et vanvittig blikk for mål, gjør det denne unge spilleren til et supertalent som vi garantert kommer til å høre mer om, sist vi så dette inne i Vallhall var da nevnte Joshua King briljerte for Vålerengas guttelag.

– Han blir en stor stjerne

Lagkaptein Sebastian Salgueiro (13) var virkelig full av lovord og omtale spissjuvelen på følgende måte;

– I dag tok vi frem sambafotballen og best av alle var Abdul, han kommer til å bli en stor stjerne på fotballhimmelen. Dessuten er han to år yngre enn oss, han er bare helt fantastisk og jeg er kjempestolt av å være lagkamerat med ham og resten av denne gjengen, skryter Sebastian, som selv la opp til mange av Abdul sine mål og scoret Grüner sitt siste.

– Veldig, veldig glad

Spisstalentet ble feiret som en real fotballkonge, blant medspillere som virkelig har mye fotball i seg. Sin unge alder til tross, Grüner-laget fremstod som et meget samspilt, teknisk lag, med blikk for de kreative løsningene og varierte og gode oppbygde angrep.

– Jeg er veldig, veldig glad for at vi vant denne kampen - det viser at vi er best i Oslo, stråler kampens femmålsscorer Abdul Bassit Ouroagouda.

– Vi startet kampen kanskje litt dårlig, men til slutt så bestemte vi oss for å skjerpe oss og da var vi veldig gode. Det beste med oss er kanskje at vi aldri gir opp og at vi er veldig samspilte. Jeg har faktisk nesten ikke ord for hva jeg føler nå, er bare voldsomt glad over å ha vunnet finalen, avslutter Abdul Bassit Ouroagouda til Østkantavisa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag