RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot for politiet

Nylig har det vært aksjonert for å bli kvitt spilleautomater. Derfor ble det en smule oppmerksomhet på Manglerud-senteret sist uke da to polititjenestemenn pøste på med penger og spilte.

Manglerud: Dette ble jo en sak som det har vært fleipet mye med her på stasjonen, sier Inge Sundeng på Manglerud politistasjon. Men historien var altså slik:

Vi fikk melding onsdag sent på formiddagen om at en kar sto og fiklet med en sykkel-eike oppi en spillemaskin utenfor polet på Manglerud senter. To av våre folk dro dit og møtte en av våre gamle kjenninger. På forespørsel om hva han drev med, svarte han at maskinen hadde slukt en 20-kroning som han ville ha tilbake. Og mens de sto der kom mynten ut, forteller Sundeng.

Politifolkene stolte ikke helt på hans forklaring, beslagla 20-kroningen og satte karen i mars ut av senteret.

Men hva skulle de gjøre med mynten? Den tilhørte jo maskinselskapet. Den ble derfor puttet i innkasthullet, og de trykket på play-knappen. Da raste det ut mynter - ikke mindre enn 4.000 kroner. Dermed var problemet blitt mangedoblet. Hva skulle de nå gjøre? Vel vitende om at spilleautomaten alltid vinner til slutt, puttet de på noen mynter, men de hadde tydeligvis for god vinnerlykke. For etter en stunds "spillegalskap" hadde de ikke kommet lenger ned enn i 2.900 kroner. Da fant de ut at de måtte gi seg, for nysgjerrigheten bak dem begynte å stige.

Pengene ble puttet i en pose, og politifolkene ruslet over veien til stasjonen. Deretter ble pengene overlevert spilleselskapet.

Noen som så dem stå og spille stusset sikkert, sier Sundeng.

Men de var altså ikke spilleavhengige - de skulle bare forsøke å bli kvitt den ene mynten som formerte seg. En artig historie ble det imidlertid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere