RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager blotter på Haugenstua


Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
En middelaldrende mann blotter seg stadig ved Stig skole på Haugenstua. Vet du hvem han er?

HAUGENSTUA: Stovner-politiet fikk søndag ettermiddag melding om en blotter i området rundt Stig skole på Haugenstua. Mannen skal ha blottet seg for skolebarn i området. Den yngste av barna var åtte, den eldste tolv, ifølge iOslo.no.

Ønsker opplysninger

Politiet etterlyser nå opplysninger i saken. De rykket til stedet søndag ettermiddag, men til tross for at de lette i området i to og en halv time var søket resultatløst. Ifølge vitnene er mannen godt kjent av barna på stedet, og han har blottet seg mange ganger tidligere.

- Alle vet hvem mannen er av utseende, men ikke av navn. Det skulle tyde på at man skulle klare å finne ham, sier operasjonsleder Even Jørstad til iOslo.no.

Det er etterforskningsseksjonen ved Stovner politistasjon som har hånd om saken.

- Vi har opprettet en sak på dette her. Alle barna visste hvem dette var av utseende. Han blotter seg i skogen og i området rundt, og det virker som de er kjent med at han holder på sånn, sier førstebetjent Ingrid Christensen ved Stovner politistasjon.

Går ut med signalement

Hendelsen i går skal sjekkes opp mot gamle saker, og politiet vurderer å kalle inn barna til en fotokonfrontasjon.

- Denne mannen har gått forbi stedet flere ganger med «dingsen» ute søndag ettermiddag, og det er klart det er ubehagelig for dem som opplever det, sier hun.

Basert på barnas forklaringer vil politiet gå ut med et signalement av mannen. Han er 40-50 år gammel, lys/grå i håret og litt mage. Han har vært kledt i forskjellige klær, men barna har beskrevet mannen iført både en sort jakke og en blå jakke med gule fartsstriper fra armhulen og ned til midjen.

Har du tips i saken? Ta kontakt med Stovner politistasjon på 22 66 88 09.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere