RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakt på falske hjemmehjelpere

Politiet fikk tidlig fredag formiddag melding om falske hjemmehjelpere i Lambertseter- området.

Lambertseter: Det var fra Langbølgen, mellom Munkelia T-banestasjon og Nordstrandveien, politiet fikk meldingene om to personer som utga seg for å være hjemmehjelpere. De forsøkte seg i flere oppganger fra nr. 61 og nedover mot Nordstrandveien, og forsøkte blant annet å rane en 51-årig kvinne ved å ringe på og opplyse at de var fra hjemmehjelpen. Kvinnen var ikke pleietrengende og skjønte straks at det var noe galt, og fikk dermed varslet politiet.

Fire politipatruljer tok både oppstilling i biler og gikk til fots i aktuelle oppganger og tilliggende uteområder.

Etter hvert ble en bil knyttet til "hjemmehjelperne" som skulle være en mann og en kvinne, og politiet kom også frem til identitet på den ene. En mann av utenlandsk opprinnelse ble pågrepet, men senere løslatt etter avhør. Det er uklart hvorvidt mannen vil bli siktet for forholdet.

Politiet leter fremdeles etter paret, og er interessert i tips fra publikum. Samtidig oppfordrer politiet til at man ikke slipper noen inn i huset dersom man er i tvil, og også tar kontakt med politiet dersom man ser eller opplever noe uvanlig i denne forbindelse.

Også denne uken har politiet fått meldinger om at noen har utgitt seg for å være hjemmehjelpere. Lambertseter-området var også ved disse tilfeldene meldingssted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere