RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakten på påskeegget


Friederike lette lenge og fant til slutt egget. Foto: Snippen barnehage
Friederike lette lenge og fant til slutt egget. Foto: Snippen barnehage
Hvert år rundt påsketider skjer det noe rart i Hovseterskogen ved Snippen barnehage. Gule påskeharer lander i trærne.

Hovseter: Barna i barnehagen ble delt inn i flere grupper som spente gikk av sted ut i skogen, forteller Tone Kristiansen i Snippen barnehage.
Oppgavene som møtte barna var blant annet å finne ut hvilke bilder som hørte sammen, kaste erteposer i en bøtte og gjette hvor mange nøtter det fantes i et glass.
I et tre satt det en kjempestor og fin påskekylling. Den ville at vi skulle synge for den. Og barna de sang av full hals, forteller hun.
Alle gruppene kom etter hvert til «leirplassen». Så var det tid for mat.
Vi voksne kunne merke kriblingen i barna, for etter maten skulle vi lete etter påskeegget. Maten gikk ned på høykant ettersom fokuset tydelig var på å lete etter påskeegget, sier Kristiansen.
Både barn og ansatte i barnehagen løp overalt, undrende på hvor egget kunne være. De måtte se høyt og lavt, flytte på greiner, og klatre litt.
Etter en iherdig leteaksjon fant vi det. Jubelen var stor. Inne i egget skjulte det seg litt påskegodt til alle. Glade og fornøyde gikk vi alle tilbake til barnehagen.
Men noe hadde den ivrige påskeharen glemt.
Den hadde glemt å ta med de gule påskepostene, så de måtte vi samle sammen og ta med ned til barnehagen, sier Kristiansen. Kanskje kommer påskeharen til Snippen barnehage også til neste år. I så fall vil den ønskes hjertelig velkommen både av små og store.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere