Gå til sidens hovedinnhold

Jakter Nokas-ranere

Forberedelsene til filmatiseringen av NOKAS-ranet er i full gang. Nå søker de talenter som enda ikke har tatt det store steget opp blant de mest kjente.

- Å skape autensitet i fremstillingen av NOKAS-ranet, har vært et grunnleggende premiss for arbeidet vårt. Vi har derfor sagt at vi skal lete etter skuespillere som ikke 'kommer i veien for' rollen de skal spille, ved at de er mer kjent enn det de er ment å fremstille på film. Dette er et svært krevende arbeid, som vi nå har sett oss nødt til å forlenge, sier produsent Jan Aksel Angeltvedt.

Opptaksstart blir i slutten av september 2009, og premiere blir i 2010. Før den tid vil det bli holdt auditions i blant annet Stavanger, Oslo og Bergen.

- Vi søker særlig skuespillere til rollene som politimenn, og er på jakt etter mennesker med bakgrunn fra politiet, forsvaret, fengselsvesenet, brannvesenet o.l. Her har vi den største utfordringen. De har en egen autoritet og kroppsholdning, derfor anbefaler vi alle å registrere seg på hjemmesiden vår, fortsetter han.

Menn i alderen 25-60 år oppfordres til å registrere seg på www.alligator.no.

Han opplyser at de er ute etter en håndfull ranere og en del politi.

- Vi leter bredt i begge gruppene. De trenger ikke skuespillerbakgrunn, men det er utrolig mange der ute som har talent. Derfor er det viktig at de registrer seg, slik vi får sett dem, avslutter Jan Aksel Angeltvedt.

Regissør for filmen er Erik Skjoldbjærg etter manus av Christopher Grøndahl
Produksjonsselskapet Alligator Film står bak, med produsent Jan Aksel Angeltvedt.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre