*Nettavisen* Nyheter.

Jakter på det fineste inngangspartiet

JURYEN: Laila Castillo (f.v.), Willy Walheim og Turid Bøhn skal i år avgjøre hvem i Ravnåsen borettslag som har det flotteste inngangspartiet. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Ravnåsen borettslag skal igjen kåre det flotteste inngangspartiet. Nå oppfordrer de andre borettslag til å gjøre det samme.

HOLMLIA: – Intensjonen er å fremme kreativitet, estetikk og skjønnhet, sier en entusiastisk juryformann Willy Walheim.I år har han fått med seg Turid Bøhn og Laila Castillo i juryen som skal dra fram det flotteste av Ravnåsens borettslags 214 inngangspartier.

Belønner kreativitet

– Responsen i fjor var bra og mange har allerede snakket om konkurransen og gått til spesiell innkjøp for å vinne konkurransen, sier juryen, som skal gå flere runder for å kåre det flotteste inngangspartiet før de konkluderer i midten av juli.

Konkurransen går på døren, kreative løsninger, belysning, beplantning og generell estetikk.

– Det er så viktig at vi kan bidra med vår egen dør. Jeg har bodd her i 24 år og plukker opp søppel hver dag. Det gir en smitteeffekt når man ser at det er pent rundt én, sier Willy.

LES FLERE SAKER OM BOLIG I OSLO HER

Oppfordring

Grøntutvalget i borettslaget har over 30 ivrige medlemmer.

De skal nå i gang med å beplante knausen ved flaggstangen, garasjetaket og en skråning for å gjøre det pent i borettslaget.

Nå oppfordrer de andre borettslag til å kjøre en liknende kåring for å fremme skjønnhet og trivsel.

– Man bør ta mye mer hensyn når man bor så tett. Vi vil jo gjerne ha det pent rundt oss, sier Willy, Turid og Laila.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.