RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på hovedsponsor


Nå jakter Røa på nye samarbeidspartnere. Daglig leder Lars Buer er optimist.
Nå jakter Røa på nye samarbeidspartnere. Daglig leder Lars Buer er optimist.
Røa må ha ny hovedsponsor foran neste sesong. Totalt må klubben ha inn 1,5 millioner kroner.

RØA: Hovedsponsor siden 2004, Dermalogica blir med Røa til kvartfinalen i Champions League. Men så er det slutt. Nå er daglig leder i Røa Lars Buer på jakt etter en ny hovedsamarbeidspartner. Klubben trenger å fylle brystplassen på drakten med en ny samarbeidspartner. Plassen på ryggen og strømpene er også ledige. Mens folk forbereder seg til jul, tenker Buer på neste års budsjett. Klubben er avhengige av å få inn friske sponsorkroner for å henge med i toppen neste år. Og han mener Røa-jentene må være fristende for de som sitter på pengene.

– I år har vi hatt 12 timer TV-tid og vi er nevnt i om lag 500o i papir -og nettaviser. Et firma som gjør slike målinger for oss, mener vi er verdt 30 millioner kroner sett i forhold til eksponeringen vi får. Sånn sett selger vi plassen på drakten veldig billig, sier Buer.

Dersom Røa ikke drar i land i et par tunge samarbeidspartnere, må klubben ha mange mindre på plass.

Optimist

I Røa er det bare én person som sørger for at pengene kommer inn. Og det er Lars Buer. Han møter markedet med optimisme.

– Det gjelder å booke så mange møter som mulig. Vi er ute etter et samarbeid. Får vi inn penger, vil vi gi noe tilbake. Vi liker ikke betegnelsen "sponsor". Å be om å bli sponset er litt som å tigge, mener Buer.

Han har godt tro på at klubben skal få på plass de nødvendige avtalene.

– Jeg er optimist. Dette er en kontinuerlig prosess. Vi har løpende utgifter som må dekkes hele tiden. Ifjor fikk en av de store aktørene på plass rett før sesongstart. Det er bare å stå på.

CL-suksess gir penger

Røa kan innkassere en fin bonus dersom de når finalen i Champions League. En plass i finalen gir 225.000 euro (om lag 1,8 millioner kroner) i klubbkassen. Seier vil gi 325.000 euro (om lag 2,6 millioner kroner).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere