RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på nytt navn

Ungdoms nettportal groruddalen.info ønsker seg et nytt og spenstig navn og inviterer til en navnekonkurranse.

Groruddalen: Nettstedet groruddalen.info er ment for å skape følelse av tilhørighet for ungdom fra de fire ulike bydelene.
Integrering, demokratisering og ytringsfrihet er grunntankene i dette prosjektet. Vi ønsker at ungdom med all sin ulikhet i kultur, bakgrunn og interesse skal ha et felles knyttepunkt som i det tilfelle er Groruddalen, sier prosjektleder og webredaktøren, Kari Gjerde.
Ungdom-og kulturportalen som for første gang ble lansert 15. juni har det som mål å bli et "community" nettsted for ungdom fra 13 til 19 år fra alle bydelene i Groruddalen.
På nettstedet vil de kunne dele alt fra musikk, video og bilder. Diskusjonsforumet vil ha rom for å diskutere alt fra fra politikk til seksualitet.
Jeg kommer til å følge redaktørplakaten. Samtidig som det kommer til å være høyt under taket, vil jeg forbyr frastøtende ting fra å bli publisert, lover Gjerde.
Det er Integrerings og mangfoldsdirektoratet (IMDI) og fire bydelene i Groruddalen som står for finansiering av nettstedet.

Relansering

Nettsiden har vært på beina siden den 15. juni, men det er først fra 1. august blitt jobbet for å innarbeide siden blant brukerne.
Denne siden er levende og holdes levende ved at ungdom tar den i bruk. Nettopp derfor relanserer vi nettsiden førstkommende lørdag. Vår navnekonkurranse som startet den 1. september er et ledd i denne nylanseringen, påpeker Gjerde.
Nettstedet jakter på et navn som er lett å huske og lett og skrive. Et navn som gir assosiasjoner til ungdom og Groruddalen. Webredaktøren sammen med en jury på fem ungdommer vil stå for kåringen av vinneren.
Vi har allerede fått inn mange navn, og forslagene pipler inn via sms.

Granittrock

Prisen for beste navneforslaget er en mobiltelefon. Hvem som kommer til å bli den heldige vinneren av Sony Ericsson 880i mobiltelefon får vi vite først kommende lørdag under Granittrock festivalen.
Vi vil også ha en stand under arrangementet og kommer til å demonstrere siden på storskjerm. Jeg håper også at noen vil blogge på direkten, forteller prosjektlederen. .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere