RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jan Briseid hopper etter Joachim


Jan Briseid har overtatt ansvaret for Lyn.no, og nå står han bak Lyns corner, etter at Joachim Westher Andersen har gitt seg etter flere års sterk innsats. Foto: Fredrik Eckhoff
Jan Briseid har overtatt ansvaret for Lyn.no, og nå står han bak Lyns corner, etter at Joachim Westher Andersen har gitt seg etter flere års sterk innsats. Foto: Fredrik Eckhoff Foto: Foto: Fredrik Eckhoff
Etter flere års innsats med Lyns corner, lar Joachim Andersen stafettpinnen gå videre.

ULLEVÅL: Etter siste års jordskjelv i Lyn, både økonomisk, administrativt og sportslig, har mange gitt seg, og noen nye kommet til. Jan Briseid er ny redaktør for Lyn.no, og derfor passer det utmerket at han overtar Lyns corner.

Lyn fremstår i helt ny utgave i år. Nesten hele laget er byttet ut, nesten hele administrasjonen er ny (og langt mindre) og divisjonen er ny.

På toppen av det hele er hjemmebanen flyttet til Bislett, så her er det ikke mye igjen av det gamle!

Men supporterne gir seg ikke så lett, og en av disse er Jan Briseid (35), en mann som er vokst opp på Tåsen og Nordberg og fått Lyn inn med morsmelken, og han har også spilt i Lyn frem til guttelagsalder. Nå har han altså overtatt som redaktør for Lyn.no, en deltidsjobb han allerede trives godt med.

– Hvordan blir det å hoppe etter Joachim?

– Han er ikke akkurat noen Eddie the eagle, og han har satt spor etter seg. Engasjementet hans har det ikke vært mulig ikke å legge merke til. Og det skal ikke bli noe mindre at det nå, sier Jan. – Jeg ønsker, som Joachim, å hole døren litt på gløtt til det som skjer på innsiden.

Og her kan du lese hans første corner – og drømme om seriestart og grønne fotballbaner!

Lyns corner: En stein i forkant

Hva folk mener å ha sett: Navlestrengen ble klippet, og der lå Lyn plutselig og sprellet og skreik etter næring, etter hvert med et åndedrett lik en defekt sykkelpumpe. Livreddende tiltak ble satt i gang, og vi er nå på beina igjen.

Nå må troverdigheten til klubben gjenvinnes. Klovnebuksene må fjernes fra folks mentale netthinner og nye koster må til (All ære til Erik Langerud m.fl. for jobben som ble gjort i fjor). Så skal vi sette stein etter stein med rolig og kontrollert hånd, men uten å forhaste oss. Det er ofte bedre med én stein i forkant enn to i boet.

Jo flere kokker, jo flere gjester. Et besnærende resonnement, men lite gyldig i restaurantnæringen. Likeledes er det denne tapasvarianten vi må satse på, ved å skape et bredt engasjement. Stadig nye bedrifter melder at de ønsker å være en aktiv del av Lyn-nettverket, mens Lyn Ressurs har satt i sving et hundretalls ivrige sjeler.

Sportslig er vi ennå ikke der vi ønsker å være, selv om Gunnar Halle o.co. jobber godt på treningsfeltet. Sist fredag spilte vi 2-2 mot Sogndal, et av de bedre Adecco-lagene, og det jobbes hardt med å komplettere stallen. Det er ikke i min natur å sutre og hamre i vei på tastaturet – en må evne å kunne se det positive.

Nylig signerte Tom Sadeh, siste skudd på NTG-stammen, en toårskontrakt med Lyn. Den høyreiste 18-åringen er akkurat noe av det vi ønsker å bygge videre på i fremtiden; Talent, gode holdninger og ambisjoner.

Ikke alle av våre publikummere blir med videre, og noen vil til og med skifte lag. Manglende karakter er ingen forbrytelse, men anses av meg heller ikke som noen kvalitet. Tommel opp for alle som blir med oss til Bislett i år.

Hei Lyn!Jan Briseid

 

Les også: Takker av etter seks utrolige år

 

Les også: - Jeg klarer å sove om natten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere