Janicke er byens beste på helsefag

Janicke Winge fra Årvollskogen er kåret til byens flotteste representant for omsorgsarbeiderne.

Janicke Winge fra Årvollskogen er kåret til byens flotteste representant for omsorgsarbeiderne.

Janicke Winge fra Årvollskogen er kåret til Hele Oslos helsefagarbeider.

ÅRVOLL: Janicke Winge fra Årvoll jobber ved Bestillerenheten i Bydel Gamle Oslo. Nå har hun gått til topps i kåringen av «Hele Oslos helsefagarbeider».

Del på Facebook

Setter søkelys på viktig jobb

Det er Fagforbundet som har tatt initiativ til den noe annerledes kåringen, skriver Fagbladet. Hensikten er å sette søkelys på helsefagarbeideryrket og den viktige jobben helsefagarbeiderne gjør.

– Vi trekker fram de ekstra gode yrkesutøverne som kanskje ikke får den oppmerksomheten de fortjener i hverdagen, sier Helge Sporsheim, fylkesseksjonsleder for Fagforbundet Oslo.

Flott representant

I begrunnelsen for å kåre Janicke heter det at hun gjør det lille ekstra i jobben sin og er en svært god representant for yrket.

– Det er et økende behov for helsefagarbeidere i framtiden, og rekruttering til yrket i årene som kommer står sentralt. Det er et mål å utdanne 4.500 helsefagarbeidere per år. Kåringen av «Hele Norges Helsefagarbeider» håper vi kan gjøre rekrutteringsarbeidet noe enklere, sier Sporsheim til Fagbladet.

Han slår fast at Janicke Winge på alle måter er en flott representant for helsefagarbeiderne i fylket. Hun har fagbrev i omsorgsfaget og en videreutdanning i psykiatri.

– Hun er dyktig, raus, positiv, ansvarsbevisst og omsorgsfull, sier Sporsheim.

SkjeriOslo kårer Byens beste i Oslo:
Byens beste kjøpesenter, sushi, kaffebar og pizza. Se full oversikt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag