RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Janne stjal showet for Oppsal


Best: Janne Vivi Haraldsen spilte en meget bra kamp på streken til Oppsal. Her sliter hun seg forbi Vikings Sofie Svibenes (venstre).
Best: Janne Vivi Haraldsen spilte en meget bra kamp på streken til Oppsal. Her sliter hun seg forbi Vikings Sofie Svibenes (venstre). Foto: Foto: Arild Jacobsen
Janne Vivi Haraldsen (20) scoret ni mål da håndballdamene til Oppsal utklasset Viking med 39-23 i Oppsal Arena.

OPPSAL: Ni mål på ti forsøk ga Janne Vivi en fortjent bestemannspremie.– Å, dette var kjempegøy, smiler strekspilleren, som har fått mye spilletid etter at kollegaene på streken - Hanne Kvalheim flyttet til Australia og Benedicte Bjørgen skadet kne.

Mot Viking delte Janne Vivi jobben med unge Stine Walquist (17), og de spilte cirka en halvtime hver.

Og Stine var ikke snauere enn at hun scoret på fire av fem forsøk.

Lett match

Motstander Viking fra Bergen har et ungt, lovende og gøyalt lag - men uten sine to beste spillere Cecilie Rasmussen og Stine Skogrand var de sjanseløse mot serieleder Oppsal.

– Jeg synes hele laget gjør en kjempejobb. Vi står bra i forsvar, og alle får prøve seg, sier Janne Vivi, som opprinnelig kommer fra Toten.

Matchen var avgjort tidlig, og med 20-10 til pause var det egentlig bare et spørsmål om hvor mye Oppsal gasset på etter hvilen.

Den var ikke i bånn, men Oppsal gjorde jobben - og Janne Vivi satte ny rekord med ni mål i 1. divisjon.

– Jeg hadde åtte mål for Fjellhammer i fjor, sier 20-åringen.

Drømmejobb

Janne Vivi legger ikke skjul på at det er en grei jobb å spille strek på Oppsal.

– Det er en drøm med de spillerne vi har bak på banen. Duda, Hegna og Henriksen er en trussel i alle kamper, og da blir det store rom for oss på streken, sier Janne Vivi.

Oppsal topper fortsatt tabellen foran Glassverket, men trenger noen seiere til før opprykket til Postenligaen er i boks.

– Jeg både håper og tror vi klarer det, sier Janne Vivi.

– Og da blir du med opp i Postenligaen?

– Kontrakten min går ut etter denne sesongen, men jeg håper jeg får bli med videre, sier kveldens dronning, Janne Vivi Haraldsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere