RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Januar


 
 

Året startet med Finanskrise friskt i minne, men den første gladnyheten Lokalavisen presenterte var at flere av T-banestasjonene på Grorudbanen skulle pusses opp. Regjeringens krisepakke slo godt ut for Groruddalen. Mens politiet fikk penger til post, og skoler fikk frisket opp doene, måtte Alnabruterminalen gå tapende ut uten noen krisepenger.

Urolighetene på Sri Lanka gikk mot nye høyder. Flere personer i det tamilske miljøet viste sin avsky mot det de mente var en passiv norsk stat. Tamilene, med lokale groruddøler i spissen, markerte seg med demonstrasjoner. Palestinademonstrasjonene preget også byen. I kaoset med steinkasting og vold ble flere arrestert, blant annet ungdom fra Groruddalen. En av demonstrantene gikk ut i avisen og fortalte at han ikke angret.

Gjenglederen Mohammed «Jeddi» Javed ble drept på Haugerud. Tveitamannen Stig Millehaugen ble siktet for å ha skutt Jeddi, for å deretter ha tent på bilen. Drapet preget nærmiljøet og en Haugerudkvinne var nær ved å havne midt i dramaet. Hun så bilen, hørte skuddet og så den ene mannen som hadde sittet i bilen løpe av gårde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere