RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jason er tilbake


COMEBACK-KID: Jason Voorhees - slakteren fra Crystal Lake.
COMEBACK-KID: Jason Voorhees - slakteren fra Crystal Lake.
Jason Voohees fra Fredag den 13. er klar for nok et blodig comeback.

KULTURO.NO: Marcus Nispel, mannen som gav oss nyinspillingene av "Pathfinder" og "Motorsagmassakren", holder nå for tiden på med en remake av "Fredag den 13.".

LES OGSÅ: HER ER UKENS KINOPREMIERER

Selv om det har vært litt stille rundt filmen i det siste, begynner nå endelig rollelisten å ta form. Den har blant annet klart å skaffe seg Danielle Panabaker, kjent fra TV-serien "Shark", til den kvinnelige hovedrollen. Men Danielle Panabaker blir ikke alene, filmskaperne har nemlig klart å skaffe en kjæreste til henne også, spilt av Travis Van Winkle som hadde en liten rolle i blockbusteren "Transformers". To andre som har sluttet seg til filmen er Jonathan Sadowski og Aaron Yoo, som du kanskje husker som Ronnie i "Disturbia" - hvilke roller disse to skal ha er enda ukjent.

LES OGSÅ: PAUL STANLEY AVVISER KISS-RYKTER

Kjenner Jason Skjebnen til befolkningen ved Crystal Lake ligger nå i hendene på manusforfatterene, Damian Shannon og Mark Swift, som ikke er helt ukjente med Jason, de skrev nemlig hans siste opptreden, "Freddy vs. Jason".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere