RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jazz for en god sak

Tirsdag 6. februar blir det gladjazzkonsert i Bekkelaget kirke. Medvirkende er Aspheim Oldtimers og Bryn mannskor.

Bekkelaget: Det er Bekkelaget Rotaryklubb som arrangerer konserten under mottoet "God musikk for en god sak". Billettinntektene går nemlig i sin helhet til skoler i Afghanistan.

Der driver Kirkens Nødhjelp, i samarbeid med en lokal partner, et skoleprosjekt hvor 2500 barn lærer å lese og skrive. De får i tillegg undervisning i fredsskapende tiltak, miljø og helse. Prosjektet støttes av NORAD.

Bekkelaget Rotaryklubb vil, ved å gi overskuddet av denne konserten til prosjektet, støtte tiltaket og dermed bidra til at kvinners situasjon i Afghanistan gradvis bedres. Klubbens medlemmer har dessuten tro på at tiltaket kan være med på å bygge opp igjen det afghanske samfunnet.

15 låter

Det er lagt opp til en trivelig gladjazzkveld. De syv musikerne i Aspheim Oldtimers spiller det meste som svinger, men aller helst god gammel New Orleans jazz. De siste årene har bandet samarbeidet med de 35 medlemmene av Bryn mannskor. Sammen har de hatt en rekke flotte konserter i forskjellige kirker og i Gamle Logen.

Under konserten i Bekkelaget kirke er 15 velkjente låter med i programmet, blant dem "When you are smiling", "What a wonderful world" og "Fly me to the moon". Arrangementet starter klokken 19.00 og koster 150 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere