RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jazz, for en god sak!


Magnolia Jazzband.
Magnolia Jazzband.
Mandag 3. november er det duket for årets jazzopplevelse, når Magnolia Jazzband inntar Nordberg kirke.

NORDBERG: Mandag klokken 19.00 kan du oppleve Magnolia Jazzband i Nordberg kirke. Det er Nordberg Rotary Klubb som arrangerer denne årlige jazzopplevelsen til inntekt for samfunnsnyttig arbeid i nærmiljøet.

Flere gode saker

Overskuddet fra konsert går til pleie av kulturlandskapet og tiltaket «Ta skogen tilbake» ved Sognsvann, velferdstiltak på Nordberghjemmet og ungdomsarbeid i Nordberg kirke.

Nordberg Rotary Klubb støtter i år også Mari Maurstads zulu-prosjekt i Afrika som søker å hjelpe foreldreløse barn med bolig. Klubben støtter også etablering og drift av førskoler i Ghana, et prosjekt for å skaffe rent vann til befolkningen i Uganda, og Rotarys verdensomspennende polioprosjekt.

450 besøkende

Magnolia Jazzband ble startet i 1972 av trombonisten Gunnar Gotaas, og har i dag en besetning på syv mann med trombone, klarinett/saksofon, banjo, trompet, piano, trommer og kontrabass. Magnolia er et av de få band som spiller New Orleans Revival Jazz. Denne musikkstilen binder sammen tradisjonell jazzmusikk og rhythm og blues, og denne stilarten fikk sin popularitet og oppblomstring først på 1940-tallet.

I fjor var det 450 besøkende på konserten i Nordberg kirke, og Nordberg Rotary tar sikte på like mange deltakere nå i år. Sett av tid denne høstkvelden, og bli med oss på denne, årets jazzopplevelse, sier Helge Haakenstad i Rotary-klubben.

Billetter (200 kr.) kan kjøpes ved inngangen. Forhåndssalg av billetter med 25% rabatt skjer i fotobutikken på Tåsen senter og i Meny på Kringsjå. Billetter kan også kjøpes gjennom medlemmene i Nordberg Rotary.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere