RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jazz fra Holmlia


Torun Eriksen, bosatt på Hallagerbakken, slipper ny CD i disse dager. Foto:Sonet
Torun Eriksen, bosatt på Hallagerbakken, slipper ny CD i disse dager. Foto:Sonet
Torun Eriksen, bosatt på Hallagerbakken, er ute med sitt tredje studioalbum for Jazzland Recordings.

HOLMLIA: På "Passage" møter vi en moden og stilsikker artist, som i bevegelse mellom fortidens bakgård og fremtidens åpne landskap er nærmere sitt eget uttrykk enn noensinne, heter det i omtalen av det nye albumet.

Torun Eriksens CD "Passage" slippes 6. april.

Soul og gospel

Eriksen er kjent for sin bakgrunn i soul- og gospelmusikk, men dyrker her en annen og hittil urørt del av sitt musikalske barndomsunivers. Den norske visetradisjonen er hentet fram som inspirasjonskilde, og kombinert med dragningen mot amerikansk folk og country, våger Torun seg med "Passage" inn i nye farvann, skriver plateselskapet Sonet i en pressemelding.

Bandet hun har med seg består av Anders Engen, David Wallumrød, Kjetil Dalland og Kjetil Steensnæs. Saksofonisten Håkon Kornstad gjester på "Deuce Parade".

Release i Oslo

Torun Eriksen har releasekonserter i Oslo (10. april, Victoria Teater) og Porsgrunn (16. april, Café K) før hun i mai spiller ute i Europa. Etter festivalsommeren turneres Japan i september/oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere